Libnet.ro
UNICEF

08:45

HOROSCOP. Nativii din zodiac si ce nu vor sa stie ceilalti despre ei

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Nativii din zodiac si ce nu vor sa stie ceilalti despre ei

HOROSCOP Dupa cum stim, de cele mai multe ori aparentele sunt inselatoare. Cum vor sa paranativii din zodiac si cum sunt, de fapt, aflati mai jos. Nu vor ca ceilalti sa le. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Femeile din zodiac care isi gasesc cei mai buni barbati

Barbatul perfect este cel cu care reusesti sa te intelegi fara a va spune nimic si cel care este dispus sa sacrifice anumite aspecte din viata sa doar pentru a-si petrece cu tine restul.

STUDIUL REPATRIOT: Jumatate dintre romanii din diaspora vor sa se intoarca acasa

Coruptia - principalul motiv care ii tine pe romani peste granita * Dragos Anastasiu: Romanii si mai ales conducatorii nostri trebuie sa arate diasporei respect; niciun cetatean nu ar trebui sa petreaca mai mult de 15 minute la granita sau la vot Aproape jumatate dintre romanii plecati sa lucreze in aste tari mai exact 47%) vor sa se intoarca acasa, arata rezultatele celui mai recent studiu despre diaspora romaneasca. Cercetarea a fost comandata de RePatriot un proiect al Romanian Business Leaders - RBL) si realizata de Open-I Research, aceasta adresandu-se unui esantion de 1810 romani din tari precum Spania, Italia, Marea Britanie, Irlanda, Germania, SUA, Franta, Canada, Austria, Norvegia, Belgia.

RePatriot: Aproape jumatate dintre romanii din diaspora vor sa se intoarca acasa. Numarul lor, in scadere fata de 2017

Aproape jumatate 47%) dintre romanii care traiesc in strainatate vor sa se intoarca acasa, potrivit celui mai recent studiu despre diaspora romaneasca, comandat de RePatriot, un proiect de repatriere prin antreprenoriat al Fundatiei Romanian Business.

Masinile stationate neregulamentar pe strazile principale din Bucuresti vor fi ridicate

Vehiculele stationate neregulamentar pe carosabil pe strazile principale din Bucuresti risca sa fie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )