Libnet.ro
UNICEF

01:05

RePatriot: Aproape jumatate dintre romanii din diaspora vor sa se intoarca acasa. Numarul lor, in scadere fata de 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RePatriot: Aproape jumatate dintre romanii din diaspora vor sa se intoarca acasa. Numarul lor, in scadere fata de 2017

Aproape jumatate 47%) dintre romanii care traiesc in strainatate vor sa se intoarca acasa, potrivit celui mai recent studiu despre diaspora romaneasca, comandat de RePatriot, un proiect de repatriere prin antreprenoriat al Fundatiei Romanian Business. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii din Diaspora pot evita cozile la vot

Aproape 18. 000 de alegatori romani din Diaspora s-au inregistrat online pe portalul www. votstrainata.

Jumatate dintre romanii emigrati isi doresc sa se reintoarca in Romania, dar numarul lor e cu 10% mai mic decat in 2017

Circa 47% dintre romanii emigrati vor sa se intoarca in tara, conform rezultatelor celui mai amplu studiu despre diaspora romaneasca 1810 respondenti), comandat de RePatriot si realizat de Open-I Research. in 2017, 57% din romani aveau aceasta intentie. Din romanii emigrati care vor sa se intoarca, 73% declara Vrem sa fim din nou Acasa. Din cei 53% din romanii emigrati care nu vor sa se mai intoarca in Romania, principalele motive invocate sunt coruptia, viata politica actuala si mentalitatea.

Premierul Italiei a demisionat. Cum vor fi afectati romanii din Peninsula

Premierul Italiei a demisionat. Giuseppe Conte si-a prezentat demisia, marti, inainte de motiunea de cenzura venita ca urmare a tensiunilor din coalitia guvernamentala. Situatia din Italia i-ar putea afecta pe romanii aflati in Peninsula, in cazul in care noul premier ar veni cu masuri dure in ceea ce priveste imigrantii. Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a .

Femeile din Rusia vor putea ocupa peste 350 de posturi care le-au fost interzise timp de mai bine de 30 de ani

Femeile din Rusia vor putea in curand sa ocupe peste 350 de posturi care le erau interzise pe baza unor restrictii ramase neschimbate din era sovietica, relateaza The Moscow Times.

Jumatate dintre romanii emigrati nu isi doresc sa se reintoarca in tara. Principalele motive invocate

Aproximativ 47% din romanii emigrati vor sa se intoarca in tara, conform rezultatelor celui mai amplu studiu despre diaspora romaneasca 1. 810 respondenti), comandat de RePatriot si realizat de Open-I Research. Printre principalele motive, pentru cei 53% din romanii care nu-si doresc sa revina in tara, se numara coruptia, viata politica actuala si mentalitatea romaneasca.

Alegeri prezidentiale in strainatate: Peste 20.000 de romani din diaspora s-au inregistrat, jumatate dintre ei pentru votul prin corespondenta

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, marti, ca numarul alegatorilor romani care s-au inregistrat pentru votul in strainatate la alegerile prezidentiale a depasit 20. 000, peste 10. 000 dintre acestia accesand ca optiune votul prin corespondenta.

COSMAR pentru ROMANII din Marea Britanie, dupa Brexitul fara acord! NEAPARAT TREBUIE sa faceti ASTA pentru a putea RAMANE ACOLO

Atentie mare, romani! Cei care locuiesc in Marea Britanie, neaparat trebuie sa afle aceste lucruri bdaca mai vor sa ramana acolo incepand cu anul viitor.

Masinile stationate neregulamentar pe strazile principale din Bucuresti vor fi ridicate

Vehiculele stationate neregulamentar pe carosabil pe strazile principale din Bucuresti risca sa fie .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )