Libnet.ro
UNICEF

15:45

HOROSCOP 9 octombrie. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 9 octombrie. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 9 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 9 octombrie Balanta. Esti obligat sa reactionezi rapid in situatii urgente. Nu ai timp nici sa analizezi situatia, nici . continuă pe Antena3

Octombrie, luna schimbarilor pentru Romania. Ce se va intampla din punct de vedere astrologic

Din punct de vedere astrologic manifestarea revolutiei lunare pentru intervalul care urmeaza va aduce Romania intr-un punct in care independent de vointa noastra Destinul va favoriza o serie de schimbari vizibile si.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru nativii din Leu

Mihai Voropchievici a dat ponturi legate de sansele de castig la Loto pentru zodia Leu. Racii fac echipa buna cu nativii din Fecioara si Varsator. Daca v-ati nascut intre 24 iulie si 2 august,.

Emanuel Ungureanu (USR): 45 de milioane de euro irositi pe referendum. 3 spitale asteapta bani pentru radioterapie, 36 de medicamente noi care pot salva vieti nu au finantare

45 de milioane de euro au fost irositi de coalitia PSD-ALDE pentru un referendum complet inutil. Sunt 3 clinici de cancer care asteapta bani de la Guvern prin Casa de Asigurari pentru programul de Radioterapie. 36 de medicamente noi care pot salva vieti nu au finantare. Chestiuni de viata si de moarte. Cine raspunde pentru cele 45 de milioane de euro pierdute? Cate spitale puteam renova sau construi de la zero?, afirma deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor anul acesta: PANA CAND mai sunt BANI pentru a se face platile

Vesti importante pentru pensionarii romani. Un proiect legislativ depus de PSD la Camera Deputatilor prevede ca stagiul de cotizare sa fie redus de la 35 la 20 ani pentru mai multe categorii de.

PSD a alocat cei mai multi bani pentru instante si parchete

Asistam in ultimii ani la un adevarat asalt impotriva justitiei si a sistemului judiciar roman. Politicienii din coalitia guvernamentala PSD-ALDE, dar si altii, aflati la dreapta scenei politice din tara noastra, critica modul in care func-tioneaza justitia si sumele alocate de procurori pentru dosare penale si pentru interceptarea a milioane de cetateni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )