Libnet.ro
UNICEF

23:15

Octombrie, luna schimbarilor pentru Romania. Ce se va intampla din punct de vedere astrologic

Antena3 Antena3,
Octombrie, luna schimbarilor pentru Romania. Ce se va intampla din punct de vedere astrologic

Din punct de vedere astrologic manifestarea revolutiei lunare pentru intervalul care urmeaza va aduce Romania intr-un punct in care independent de vointa noastra Destinul va favoriza o serie de schimbari vizibile si. continuă pe Antena3

Marea Neagra - o noua Mare a Nordului, din punct de vedere energetic

Marea Neagra este considerata de numerosi analisti ca fiind, potential, o noua Mare a Nordului, regiunea cea mai importanta din punct de vedere energetic din Europa, arata un studiu realizat de Radu Dudau si Vasile Iuga, la solicitarea Federatiei Patronale de Petrol si Gaze FPPG).

Referendumul pentru redefinirea familiei, din perspectiva juridica si nu numai

Motto: Noi nu vom trai niciodata cum vor Dogmaticii prosti, dupa dogmele lor Adrian Paunescu Omul liberDe ceva vreme, discutiile din spatiul public romanesc se concentreaza extrem de mult pe tema asa-numitului Referendum pentru redefinirea familiei. Spun asa-numitul, pentru ca insasi aceasta sintagma mi se pare profund eronata. Simpla introducere a unei nuantari de natura constitutionala in legatura cu semnificatia notiunii de familie, nu are darul de a schimba nimic din punct de vedere juridic. Deja se cunoaste, pentru ca s-a insistat extrem de mult in spatiul public, faptul ca legiuitorul roman ordinar a avut grija sa reglementeze in mod expres, in Codul civil Cartea a II-a. Despre familie, ca in sensul prezentului cod, prin soti se intelege barbatul si femeia uniti prin casatorie a se vedea art. 258 alin. Mai mult, in art. 259 alin. civil se insista: Casatoria este uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie, incheiata in conditiile legii. Art. 259 alin. 2 continua in aceeasi directie: Barbatul si femeia au dreptul de a se casatori in scopul de a intemeia o familie. Art. 271 insista: Casatoria se incheie intre barbat si femeie prin consimtamantul personal si liber al acestora.

Stirile Kanal D, transmisiuni live de la Strasbourg, intr-un moment cheie pentru Romania

Viorica Dancila, chemata sa dea explicatii in fata oficialilor Uniunii Europene .

Manchester Airport liciteaza pentru concesionarea aeroportului din Sofia

Grupul britanic Manchester Airport MAG) si-a anuntat intentia de a participa la procedura de licitatie pentru concesionarea aeroportului din Sofia, fiind primul consortiu care si-a confirmat participarea, transmit BTA si Novinite.

HOROSCOP RUNE OCTOMBRIE, cu Mihai Voropchievici. O luna grea pentru Raci, Lei si Fecioare. Vesti uluitoare pentru Pesti!

Horoscopul runelor. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna octombrie 2018. Horoscopul runelor. Berbec: Este o luna in care trebuie sa.

ALERTA METEO: Schimbare RADICALA a vremii in luna octombrie! VESTI TERIBILE pentru romani: Care sunt zonele afectate

Temperaturile vor ajunge, pe parcursul saptamanii, si la 27 de grade Celsius. in jumatatea sud-estica a teritoriului, luna octombrie va incepe cu innorari accentuate, ploi trecatoare si valori termice sub.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE. Despartiri dureroase pentru Scorpioni

Horoscopul zilei de 5 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 5.

ANUNT BOMBA de la ANAF: TOTI romanii sunt vizati! Ce se va intampla din noiembrie

Decizie de ultima ora a Fiscului. Institutia a decis sa trimita, in noiembrie, decizii de impunere tuturor romanilor cu restante. incepand din ianuarie 2019, doar cei inregistrati in SPV Spatiul Privat.

ATP: Sezon ncheiat pentru David Goffin, din cauza unei accidentari

Tenismanul belgian David Goffin a anuntat, miercuri, ca va pune punct actualului sezon competitional pentru a trata o accidentare la cotul drept, informeaza cotidianul L'Equipe.

Liviu Plesoianu, mesaj transant: Legea offshore va trece in forma buna pentru Romania

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa o serie de critici venite din zona ALDE. Domnul Petcu, de la ALDE, imi da replici si vorbeste despre informare precara. Face referire, in acest sens, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )