Libnet.ro
UNICEF

20:30

HOROSCOP pentru 2020, prezentat de Mihai Voropchievici. Rezolutia fiecarei zodii pentru noul an

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru 2020, prezentat de Mihai Voropchievici. Rezolutia fiecarei zodii pentru noul an

Ce trebuie sa faci in 2020, in functie de zodie. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Cadouri de suflet pentru nativii din zodia Pesti

Pentru ca e o fire romantica incurabila, tot ceea ce isi doreste un Peste este, de fapt, iubirea vesnica, curata si artistica.

Mihai Voropchievici, dezvaluiri SOCANTE despre 2020! Runele nu mint: Vom plati cu varf si indesat!

Numerologul Mihai Voropchievici a facut previziuni incendiarepentru 2020! Din pacate evenimentele nefericite nu ne vor ocoli in acest an.

Mihai Voropchievici: Destinul in 2020 in functie de DATA NASTERII

Mihai Voropchievici a vorbit despre destinul anului 2020, in functie de data nasterii, in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, potrivit stiritv. ro Potrivit numerologului, anul viitor este un an.

Numerologul Mihai Voropchievici iti dezvaluie cum afli CULOAREA AUREI pe care o porti: Adevarul FABULOS din spatele numelui

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3, cum putem afla culoarea aurei pe care o purtam, in functie de numele nostru. Fiecare om are un prenume. Cel mai uzual apelat. il iei si pui valori.

Horoscopul saptamanii 5 - 11 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmeaza o saptamana pe care nimeni nu o va uita prea curand

AstrologulMariana Cojocarua prezentat previziunile astrale pentruinceputul lui ianuarie. Urmeaza osaptamana pe care nimeni nu o va uita prea curand.

HOROSCOP Noroc 2020: Cum sa ai parte de MULT NOROC in 2020! Norocul in functie de zodie in 2020!

HOROSCOP Noroc 2020. Foarte multa lume iubeste sarbatorile de iarna, cu tot ce aduc ele special. Exista o anumita magie in aer stiind ca un nou an se apropie cu pasi repezi, an ce ne poate aduce implinirea acelor vise pe care ni le dorim sa le experimentam. Finalul de an este mereu un moment perfect pentru a inventaria tot ce a fost in 2019, pentru a restabili prioritatile in continuare si a decide schimbari valabile din ianuarie 2020.

Ce a prezis Stephen Hawking pentru 2020. A facut aceste predictii, cu putin timp inainte de a muri

Stephen Hawking a fost, probabil, cel mai celebru fizician si astrolog din lume, renumit pentru teoriile sale care au revolutionat stiinta. in ce priveste predictiile despre viitor, acesta pare sa o fi luat-o pe urmele lui Nostradamus, un mare prezicator al omenirii. Stephen Hawking a facut predictii socante inainte de a muri. Ce a prezis .

Mihai Voropchievici: Cele cinci legi ale KARMEI care iti pot schimba viata - E VALABIL PENTRU TOATE ZODIILE iN 2020 Adevarul va iesi oricum la iveala si se plateste foarte scump

Numerologul Miahi Voropchievici a dezvaluit, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele cinci legi ale karmei care va pot schimba viata. Prima dintre ele este sinceritatea. Adevarul oricum iese la.

HOROSCOP pentru 3 ianuarie 2020. Berbecii sunt pusi pe distractie, Gemenii au neintelegeri in familie

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 3 IANUARIE 2020; astazi este ziua in care Marte, planeta rosie a energiei, actiunii, impulsului intra in Sagetator dupa sase saptamani de stat in enigmaticul Scorpion. Marte ne va creste dorinta de a calatori, de a explorapoate iarba e mai verde mai incolo dar nu vei sti pana cand nu te vei duce sa vezi. E placut sa putem sa ne desfacem aripile putin si sa ne bucuram de spiritul de aventura.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Taurii se aliaza cu altii pentru a-si realiza telurile

Horoscopul Taurului din luna ianuarie 2020 aduce in prim plan initierea unei metamorfoze esentiale, necesitatea de a-ti ajusta modul cum esti vazut, apreciat de ceilalti, integrarea fericita printre amici, ce nu exclude despartirea de unii nocivi, o viata sentimentala bazata pe comuniunea de idealuri, si una profesionala favorizata de comunicare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )