Libnet.ro
UNICEF

08:45

HOROSCOP pentru luna decembrie 2019. Planeta norocului intra in Capricorn, suntem recunoscatori Universului

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru luna decembrie 2019. Planeta norocului intra in Capricorn, suntem recunoscatori Universului

Iata horoscopul general al lunii DECEMBRIE 2019. Ne apropiem cu pasi repezi de anul 2020 ce se anunta a fi unul cu adevarat special, un an de rascruce, cotitura, evolutie, nou, un an in care vom trece la noi paradigme de functionare ca oameni, iar 2019 a fost doar incalzirea. Luna decembrie cu ale sale evenimente astrale ne pregateste sa intram in 2020 cat mai bine !. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru luna decembrie 2019. Berbecii au o relatie de cuplu armonioasa, Gemenii descopera ca orice e posibil

Prima luna de iarna a acestui an aduce noi cadouri in plan amoros. Horoscop lunar dragoste decembrie 2019 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna decembrie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

HOROSCOP pentru luna decembrie 2019 pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au o luna moderat de buna, Gemenii trebuie sa se uite la bani

Iata horoscopul zodiei tale pentru DECEMBRIE 2019:.

Cazinoul Betano, peste tot cu tine! Oferte in cascada pentru luna decembrie

Cazinoul Betano e locul in care vrei sa te afli in luna decembrie. Asta pentru ca Betano, operatorul premiat cu titlul de cea mai buna platforma mobila la EGR Awards 2019, duce la un alt nivel termenul de luna a cadourilor: de la Calendarul de Craciun, la noul Turneu de Craciun, mese exclusive de Ruleta si Blackjack si cele mai noi sloturi video de la EGT! .

HOROSCOP. Vineri, 13 decembrie 2019, va fi o zi magica pentru aceste zodii. Totul le merge bine!

Aceste trei zodii vor avea o zi de vineri, 13, excelenta. Se apropie weekendul pentru toata lumea, insa acesti nativi se bucura de o zi minunata.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Scorpionii sunt predispusi sa joace cu toate cartile pe masa

In horoscopul Scorpionului din luna decembrie 2019 prevaleaza o integrare armonioasa, benefica, in plan social, o activitate mentala foarte vioaie, necesitand insa autodisciplina, si o viata sentimentala favorizata de seriozitate, fundamente solide.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 DECEMBRIE. Berbecii petrec ore minunate alaturi de partener, Fecioarele au o zi excelenta pentru clarificari

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 12 DECEMBRIE 2019. Este Luna plina in Gemeni, iar Venus si Saturn si-au dat intalnire pentru a da un stimulent vietii tale amoroase. Mai mult, Luna se indreapta spre Rac, ceea ce-ti da o predispozitie spre a trage acasa. Prepara-ti o bautura calda si cuibareste-te pe canapea langa partener.

HOROSCOP Decembrie 2019. Ce ZODIE face bani multi pe final de an

Zodii care se imbogatesc in decembrie. Patru zodii au un final de an asa cum isi doresc: fericit si bogat in plan material. Zodii care se imbogatesc in luna decembrie Berbec Berbecii.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Berbecii isi maresc influenta sociala, Taurii au oportunitati de a calatori peste hotare

Horoscopul lunii decembrie 2019 pentru toate zodiile, incluzand previziuni astrologice generale, despre cuplu, dragoste, bani si munca.

HOROSCOP rune 13 decembrie. Taurii trebuie sa scape de anxietate, Capricornii primesc o promovare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 13 decembrie 2019.

HOROSCOP rune 12 decembrie. Leii trebuie sa fie precauti, Scorpionii trebuie sa fie atenti la comunicare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 12 decembrie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )