Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOP pentru luna iulie 2019. Taurii isi construiesc o viata mai buna, Leii sunt vulnerabili

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru luna iulie 2019. Taurii isi construiesc o viata mai buna, Leii sunt vulnerabili

Luna iulie se anunta una plina de oportunitati pentru cateva zodii. Totusi, putina chibzuiala nu strica. HOROSCOP BERBECEste timpul potrivit pentru tine sa iei oportunitatile care ti se. continuă pe Antena3

Vremea in vara 2019. Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august. AccuWeather a publicat datele

AccuWeather a indicat temperaturile cu care va trebui sa ne confruntam pe tot parcursul sezonului cald. Cum va fi vremea in lunile iunie, iulie si august? Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august Majoritatea romanilor se pregatesc de concedii. Acestia trebuie sa ia la cunostinta prognoza meteo pentru sezonul cald. in ajutorul lor au venit .

ETURIA: Cererea pentru luna de miere in destinatii exotice, in crestere cu 20%

Cererea pentru luna de miere in destinatii exotice a crescut cu 20%, pachetele de vacanta cele mai cautate fiind locatii dintre cele mai diverse, de la exoticele Seychelles, Hawaii, si Bora Bora, pana in Argentina.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana 10-16 iunie 2019. Gemenii isi afla misiunea pe pamant, Taurii trebuie sa aprecieze ceea ce au

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentrusaptamana 10-16 iunie 2019 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu.

HOROSCOP runelor pentru saptamana 10-16 iunie 2019. Taurii au parte de castiguri benefice, Gemenii gasesc lumina

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare pentru saptamana 10-16 IUNIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 iunie. Taurii si-au rezolvat problemele, Gemenii trebuie sa apeleze la ajutor divin

Iata pentru JOI 13 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

ETURIA: Tarifele pentru luna de miere pornesc de la 1,200 euro

Printre destinatiile alese de turisti pentru organizarea unei nunti sau pentru petrecerea lunii de miere, specialistii Eturia recomanda insulele Oceanului Indian Maldive, Mauritius, Seychelles), Republica Dominicana sau Cuba, Brazilia, Filipine si Argentina, potrivit unui comunicat al Eturia remis, astazi, Redactiei noastre.

HOROSCOP 11 IUNIE. Gemenii au o zi buna pentru a face reparatii, Taurii atrag atentia tuturor

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 11 IUNIE 2019; astazi Luna este in Balanta si avem ocazia sa aducem echilibru in ce domeniu avem nevoie. Cu Luna in Balanta avem liber la shopping si sa ne.

VIDEO Ministrul Razvan Cuc despre cei 43 de kilometri in santier pe Autostrada Lugoj - Deva: vor fi gata in luna iulie, cu o singura conditie

Ministrul Razvan Cuc a declarat ca in maximum doua luni loturile 3 si 4 din Autostrada Lugoj Deva, aflate in constructie din 2014, vor fi deschise traficului rutier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )