Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vremea in vara 2019. Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august. AccuWeather a publicat datele

Playtech Playtech,
Vremea in vara 2019. Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august. AccuWeather a publicat datele

AccuWeather a indicat temperaturile cu care va trebui sa ne confruntam pe tot parcursul sezonului cald. Cum va fi vremea in lunile iunie, iulie si august? Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august Majoritatea romanilor se pregatesc de concedii. Acestia trebuie sa ia la cunostinta prognoza meteo pentru sezonul cald. in ajutorul lor au venit . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Marti dupa-amiaza s-ar putea sa ploua iar, miercuri temperaturile vor urca pana la 32-33 de grade

In Capitala, marti, mai ales dupa-amiaza cerul va avea innorari temporare, iar probabilitatea pentru averse si descarcari electrice va fi in crestere, transmite Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti.

Prognoza meteo pentru marti, 11 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Marti, 11 iunie, vremea va fi in general instabila, mai ales in sud, sud-vest, centru si in zona de munte, unde, in special dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electr.

Prognoza meteo pentru joi, 13 iunie. Vesti uluitoare de la meteorologi

Joi, 13 iunie, vremea va fi deosebit de calda, iar disconfortul termic in accentuare. Indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, local in regiunile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 iunie

Vremea ramane instabila si azi, anunta meteorologii. Vor fi perioade cu averse torentiale, vijelii si caderi de grindina in sud, sud-vest, la deal si la munte. Temperaturile vor fi ridicate insa, vor.

PROGNOZA METEO pentru perioada 10 - 23 IUNIE. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in fiecare regiune in parte

ANM a emis prognoza pentru perioada10 - 23 iunie. Meteorologii anunta ca in urmatoarele doua saptamani termperaturile vor creste, dar va ploua aproape zilnic. in Banat, vremea va fi in incalzire.

Prognoza meteo pentru luni, 10 iunie. De cand scapam de ploi

Luni, 10 iunie, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in regiunile sudice si estice, precum si in zona de munte. Mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari, averse ce vor avea si car.

Prognoza meteo: Primul val de canicula din aceasta vara s-a intstalat. Temperaturi de 40 de grade Celsius la umbra

Prognoza meteo pentru perioada urmatoare si pentru luna iulie este destul de pesimista, mai ales pentru cei care nu prea suporta caldura excesiva. Primul val de canicula din aceasta vara s-a instalat deja iar vremea urmeaza sa se incalzeasca tot mai mult. Vor fi si temperaturi de 40 de grade Celsius la umbra. Dupa ploile [] .

Prognoza meteo neobisnuita pentru urmatoarele zile. Vijeliile, inlocuite cu temperaturi caniculare

Dupa o perioada marcata de instabilitate atmosferica manifestata prin vijelii si caderi de grindina, prognoza meteo pentru zilele urmatoare este una neobisnuita. Meteorologii anunta zile cu temperaturi caniculare in majoritatea regiunilor tarii. UPDATE Meteorologii au emis o atentionare cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica, valabila in intervalul 10 iunie, ora 12:00 11 [] .

Prognoza meteo miercuri, 12 iunie. Temperaturi neasteptate pentru aceasta perioada

Meteorologii indica temperaturi surprinzatoare! Specialistii sustin ca termometrele vor arata chiar si 31 de grade Celsius in unele regiuni ale Romaniei. De asemenea, se arata ca furtunile si aversele de ploaie vor mai aparea in aceasta perioada. Vremea in Bucuresti in Capitala, maxima va atinge 3 de grade Celsius. Specialistii au anuntat si o aversa [] .

METEO Prognoza meteo actualizata pentru Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Potrivit acesteia astazi vremea va fi instabila dupa-amiaza si seara. Se asteapta averse si descarcari electrice. De miercuri, vremea se va incalzi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )