Libnet.ro
UNICEF

11:45

HOROSCOP pentru saptamana viitoare. Gemenii se izbesc de conflicte, Fecioarele petrec timp cu o persoana importanta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru saptamana viitoare. Gemenii se izbesc de conflicte, Fecioarele petrec timp cu o persoana importanta

HOROSCOP BERBEC iti concentrezi atentia asupra unor probleme din trecut si vrei sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a gasi solutii. Mai mult, incerci sa te gandesti mai bine cand este nevoie sa. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru saptamana 1-7 APRILIE. Eveniment astral puternic. Gemenii sunt pregatiti sa o ia de la capat, Berbecii au parte de bani

Iata horoscopul saptamanal 1-7 aprilie 2019; incepe luna aprilie cu evenimente astrologice puternice, o luna de la care te poti astepta la multe din pricina unei intensitati astrale asa cum numai planetele.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 1-7 aprilie. Gemenii sunt pasionali, Berbecii au parte de discutii fierbinti

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Saptamana este marcata de proaspata intrare a lui Marte in zodia Gemeni, unde va ramane pana la 15 mai. Marte este simbolul energiei, al.

HOROSCOP. Mesaje de la ingerii pazitori pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Berbecii trebuie sa daruiasca, Gemenii au nevoie de ordine in viata

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii si de la ingerii ABUNDENTEI pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp.

Reuniune a conducerii PSD, saptamana viitoare. Remanierea ministrilor PSD pe agenda sedintei Comitetului Executiv

Conducerea PSD s-ar putea reuni saptamana viitoare in Comitetul executiv al partidului, au declarat surse social-democrate. Pe agenda sedintei se afla organizarea alegerilor dar si subiectul remanierii guvernamentale. Informatia apare in contextul in care Tudorel Toader a fost amenintat cu demiterea de catre conducerea PSD daca nu semneaza cele doua ordonate pe legile justutiei.

PE TEMA REFERENDUMULUI DIN 26 MAI: Iohannis se va consulta, saptamana viitoare, cu partidele parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte, saptamana viitoare, cu partidele si formatiunile parlamentare pe tema referendumului care va avea loc pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Iohannis se va consulta saptamana viitoare cu partidele parlamentare pe tema referendumului

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte saptamana viitoare cu partidele parlamentare pe tema referendumului care va avea loc pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres.

HOROSCOP pentru a doua jumatate a saptamanii. Berbecii comunica excelent, Leii isi complica enorm viata

A doua jumatate a saptamanii se arata destul de complicata pentru majoritatea zodiilor. HOROSCOP BERBEC Ai o saptamana excelenta la capitolul comunicare, iar acest lucru te ajuta sa legi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )