Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP RAC pentru vara lui 2019, cu Mihai Voropchievici. Sunteti pusi pe agatat, aveti tendinta de a cheltui cam mult

Antena3 Antena3,
HOROSCOP RAC pentru vara lui 2019, cu Mihai Voropchievici. Sunteti pusi pe agatat, aveti tendinta de a cheltui cam mult

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat previziunile astrelor pentru vara lui 2019. HOROSCOP RAC- Dragoste: vor mai multa afectiune din partea partenerului. Sunt pusi pe agatat. Carie. continuă pe Antena3

HOROSCOP SCORPION pentru vara lui 2019, cu Minerva. Va pricepeti de minune la banii altora, apar probleme de sanatate

HOROSCOP SCORPIONinceputul verii marcheaza un nou inceput mai ales in relatiile parteneriale. E ceva ce se incheie si ceva ce incepe la care trebuie sa fie atenti. Ar putea sa aiba surprize prin.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Semnificatia lui 11 in numerologie

Numerologul Mihai Voropchievici a aratat luni la Magia zilei semnificatia lui 11 in numerologie. 11 e numarul revelatiilor sireprezinta inceputul cunoasterii lui Dumnezeu. Aduce.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Semnificatia lui 22 in numerologie

Numerologul Mihai Voropchievici a aratat luni la Magia zilei semnificatia lui 22 in numerologie. 22 este un numar destul de rar, cu caracter feminin, 2+2. Reprezinta creatia, 22 fiind cartile vechiului.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Semnificatia lui 33 in numerologie

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la rubrica Magia zilei despre semnificatia lui 33 in numerologie. 33 este cel mai puternic dintre numerele maestre. Este considerat numarul sacru al indeplinirii,.

Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Lectia karmica ale numerelor absente din nume

Mihai Voropchievic a vorbit despre lectia carmica ale numerelor absente din nume. Asa cum stim, numele are valorile tuturor literelor, dar care se substituie cu cifre matematice. Vom vorbi despre lectia carmica .

HOROSCOP rune pentru saptamana 8 - 14 iulie 2019. Berbecii trec prin situatii delicate, Gemenii trebuie sa puna capat unei relatii

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 8-14 IULIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

Comisia Europeana: Previziunile economice din vara anului 2019 pentru Romania - O crestere PIB de 4%, inflatie de 4,2%

Economia europeana urmeaza sa inregistreze o crestere in 2019, pentru al saptelea an consecutiv, preconizandu-se in acelasi timp si o expansiune a economiilor tuturor statelor membre. La nivelul Romaniei,.

HOROSCOP indian pentru saptamana in curs. Berbecii trebuie sa caute avantaje la locul de munca, Taurii trebuie sa aprinda flacara pasiunii in cuplu

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 14 iulie 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

HOROSCOP saptamana 9 - 14 iulie 2019. Berbecii sunt deschisi cu partenerul de cuplu, Taurii trebuie sa fie mai comunicativi

Saptamana 8-14 iulie 2019 este una intensa din punct de vedere astrologic. Mercur este retrograd in Leu si se transforma in evenimentul cu cel mai mare impact asupra tururor zodiilor. Soarele este in opozitie.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Taurii se bazeaza pe intuitie, Gemenii trebuie sa gandeasca pozitiv

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )