Libnet.ro
UNICEF

19:30

HOROSCOP RAC. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie cu Mihai Voropchievici. Racii sa fie atenzi la corzile vocale

Antena3 Antena3,
HOROSCOP RAC. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie cu Mihai Voropchievici. Racii sa fie atenzi la corzile vocale

Sa vedem ce zic runele pentru cumetrii astia mititei, cu clestisori. Racusorii au o saptamana de mesaje. de comunicari. O saptamana foarte incarcate in care fiecare Rac va. continuă pe Antena3

HOROSCOP FECIOARA. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Au o saptamana grea

Au o saptamana mai anevoioasa, mai grea, in care li se pune la incercare si forta, si rabdarea. E o saptamana mai grea. Si astrele.

HOROSCOP GEMENI. Runele pentru saptamana 11-16 cu Mihai Voropchievici. Gemenii trebuie sa lase la o parte toate fricile

Si Gemenii primesc un sfat: sa lase o parte toate fricile, toate grijile, toate lucrurile neimplinirile lor de pana acum si sa se pregateasca incepand de saptamana asta, cu bataie.

HOROSCOP SCORPION. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Au o saptamana in care pot gasi dragostea

Nativul iese la atac, are o saptamana in care poate gasi dragostea, poate regasi pasiunea, dar poate gasi si ceva nou, fierbinte, la cote superioare. O dragoste noua.

HOROSCOP TAUR. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Va pregatiti de un salt calitativ rapid

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 previziunilerunelor pentru zodia Taur. Pentru Taurasi in perioada urmatoare sunt sfatuiti sa fie pregatiti pentru o suita de.

HOROSCOP BALANTA. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Balantele au parte de schimbari importante

Vin niste schimbari foarte importante .

HOROSCOP PESTI. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Pestii sunt protejati de divinitate

Pestisorii sunt protejati de Divinitate, se mai protejeaza si ei, sunt detasati totalmente de cotidian, primesc vesti bune, cadouri-surpriza sau sume de bani importante in aceasta.

HOROSCOP CAPRICORN. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Capricornii trebuie sa aleaga intre doua optiuni

Au doua optiuni. Sa o aleaga pe cea mai buna, ori se muta din casa, ori de la serviciu. Cei care isi doreau sa ia o locuinta si sunt din zodia Capricorn, pune-ti.

HOROSCOP SAGETATOR. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. incep o viata noua

Au niste atentionari foarte interesante. Sa fie pregatiti ca incep o viata noua, revigorare in toate planurile, cresteti valoric.

HOROSCOP LEU. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie cu Mihai Voropchievici. Leii se pregatesc de o calatorie

Leii au o saptamana in care gata!, le-a fost bine, acum ce li se pregateste. Astrele ce le spun, Lidia? Se anunta o calatorie. Lidia, ti-ai facut bagajele? E o calatorie de o.

HOROSCOP BERBEC. Runele pentru saptamana 11-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Va pregatiti de un salt calitativ rapid

Pentru Berbeci in perioada urmatoare. Berbecii vor da lovitura. Sunt norocosii si in perioada respectiva se va produce in viata lor un salt calitativ. Deci dezvolta. Dar saltul asta nu e de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )