Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop rune 7-13 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii primesc cadouri, Balantele incep o viata noua

Antena3 Antena3,
Horoscop rune 7-13 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii primesc cadouri, Balantele incep o viata noua

Horoscop rune 7-13 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor 7-13 decembrie 2020. Vin vesti bune pentru majoritatea zodiilor, ba chiar unii dintre nativi isi schimba viata. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, zodiile cu lipici la bani: Racii pot deveni celebi si bogati

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit, sambata, la Adevaruri ascunse, despre zodiile cu lipici la bani.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Gemenii merg in vizite, Racii fac cumparaturi

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Bucurii de tot felul astazi. Important e sa incercam ceva ce ne-a facut sa ne depasim barierele. O zi frumoasa, daca ne ocupam intradevar de lucrurile care ne aduc bucurii, sau suntem langa oameni care ne tin isonul.

Mihai Voropchievici, despre zodiacul chinezesc in 2021: Este anul Bivolului de Metal Alb

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit o parte din ce urmeaza sa se intample in anul 2021, din punctul de vedere al zodiacului chinezesc. Anul 2021 reprezinta, in zodiacul chinezesc, Anul Bivolului de Metal Alb.

Mihai Voropchievici: Asa arata partea speciala a anului 2021

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la Adevaruri Ascunse, ce se va intampla anul viitor si cum urmeaza sa se schimbe in totalitate viata pe care am cunoscut-o cu totii in anul 2020.

Ce se intampla daca ii dai nume de mort copilului tau, de fapt. Mihai Voropchievici: Nu va jucati cu viata lor!

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse de la Antena 3 despre importanta prenumelui in personalitatea unei persoane, dra si despre darurile si predestinare pe care le aduce prima vocala din prenume. Ce se intampla daca ii dai nume de mort copilului tau, de fapt in plus, acesta trage un semnal asupra parintilor ca .

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru anul 2021: Anul universal cinci inseamna eliberarea de orice constrangeri

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Adevaruri Ascunse, previziunile numerologice pentru anul 2021, ce urmeaza sa se intample si ce inseamna anul universal cinci.

Mihai Voropchievici, despre semnele anului 2021: Urmeaza fericire si bunastare pentru toti

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit in cadrul emisiunii Exces de putere despre semnelele anului 2021.

Mihai Voropchievici, semnificatia cifrelor din CNP: Fiecare cifra spune cine suntem cu adevarat

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, care este semnificatia fiecarei cifre din CNP-ul fiecaruia dintre noi. Fiecare cifa spune cine suntem cu adevarat.

Horoscop 6 decembrie 2020. Ce iti rezerva astrele chiar in ziua alegerilor parlamentare

Horoscop 6 decembrie 2020. Ca in fiecare zi, astrele vin cu surprize noi pentru nativii din zodiac. Azi, chiar in ziua alegerilor parlamentare din 2020, astrele au decis numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt 4, 23, 34 si 45. Culorile zilei de azi, duminica, 6 decembrie, sunt galben si auriu. Horoscop 6 decembrie 2020 Berbec .

Horoscop 360 de grade cu Alina Badic, saptamana 6 - 12 decembrie 2020. Sagetatorii au acces la un soi de puritate in perioada imediat urmatoare (VIDEO)

Alina Badic a prezentat, in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, predictiile astrale pentru saptamana 6 - 12 decembrie 2020. Horoscop 360 de grade cu Alina Badic, saptamana 6 - 12 decembrie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )