Libnet.ro
UNICEF

18:30

HOROSCOP rune luna aprilie. Taurii trebuie sa se concentreze pe inima, Racii au parte de o promovare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP rune luna aprilie. Taurii trebuie sa se concentreze pe inima, Racii au parte de o promovare

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna APRILIE 2020. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer. continuă pe Antena3

Horoscop rune luna aprilie 2020, cu Mihai Voropchievici. Vin zile grele pentru nativii zodiei Gemeni

Horoscopul runelor aduce in luna aprilie a lui 2020 vesti bune pentru zodiile de apa, precum Varsatorii. La extrema cealalta, exista nativi pentru care perioada ce urmeaza va fi plina de incercari dificile si de multa tensiune. Gemenii fac fata cu greu situatiilor in care sunt pusi, iar nervii le sunt intinsi la maximum.

Horoscop rune 1 aprilie 2020. Taurii au parte de schimbari, Gemenii trec pe langa un pericol

Horoscop rune 1 aprilie 2020. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri, 1 aprilie 2020.

HOROSCOP DRAGOSTE APRILIE. Taurii trebuie sa fie calmi, Balantele ajung la noi culmi

APRILIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna APRILIE se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

HOROSCOP. Mesaje ingeri pentru luna aprilie. Taurii se vindeca prin emotii, Racii merita tot ce e mai bun

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna martie 2020. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Horoscop rune pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Taurii dau sfaturi, Varsatorii au parte de multa dragoste

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru luna aprilie.

4 zodii au noroc incredibil la bani in luna Aprilie

Sezonul de primavara aduce vesti bune pe plan financiar pentru unele zodii. Norocul este de partea lor, insa tine doar de ei cum aleg sa il gestioneze astfel incat sa nu ajunga la fundul sacului mai repede decat ar trebui. Afla ce zodii vor avea noroc la bani in luna Aprilie!.

Se rezolva toate problemele pentru aceste zodii in luna aprilie

Problemele nu au perioada prestabilita in care apar sau in care se rezolva, solutionarea lor depinzand in mare parte de cum gestionam noi lucrurile sau in functie de cum se aliniaza astrele in favoarea sau defavoarea noastra. Vezi daca te numeri printre zodiile pentru care se rezolva toate problemele in luna aprilie.

ANM: Cum va fi vremea in luna aprilie, maxime si minime absolute inregistrate in Romania

Luna aprilie este o luna reprezentativa de primavara, mai stabila decat martie, iar fenomenele specifice iernii sunt rar resimtite, in timp ce fenomenele extreme de vara au o frecventa foarte redusa, arata prognoza publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

HOROSCOP rune pentru saptamana 30 martie - 5 aprilie. Taurii au nevoie de echilibru, Capricornii sunt flexibili

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 30 MARTIE 5 APRILIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 30 martie - 5 aprilie. Sobolanii trebuie sa faca planuri, Tigrii trebuie sa aiba incredere in ei

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 30 MARTIE 5 APRILIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )