Libnet.ro
UNICEF

23:00

HOROSCOP saptamana 15-21 iulie cu Camelia Patrascanu. Balantele vindeca o relatie delicata. Varsatorii au parte de bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP saptamana 15-21 iulie cu Camelia Patrascanu. Balantele vindeca o relatie delicata. Varsatorii au parte de bani

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 15-21 iulie. HOROSCOP Berbec - au toate motivele sa se gandeasca la rolul lor in famlie. Luni si marti pot. continuă pe Antena3

Horoscop 12 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Balantele rezolva probleme financiare, Berbecii au armonie in camin

Confort, comoditate, o zi fara efort, fara certuri si scandaluri, o zi calma si frumoasa, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - armonie in camin, gasesc.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 15 -21 iulie, cu Camelia Patrascanu. Vom rezolva probleme emotionale si ne vom relaxa de minune

Camelia Patrascanu a prezentat duminica dimineata, la Antena 3, trendul astral al saptamanii 15-21 iulie. Va fi luna plina sub patronajul Racului. Luni si marti suntem sub.

Horoscop 13 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Chef de distractie pentru zodii

Chef de distractie, dar mai ales de calatorii. Voiaje mentale, dar si geografice, pentru multi dintre noi, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - Luna este in zona.

Horoscop 11 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Bani pentru Balante, negocieri reusite pentru Tauri

Trebuie sa avem grija de noi, interesul propriu primeaza astazi, dar poate empatia ne spune si care sunt interesele altora, ne sfatuieste astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec -.

HOROSCOP DRAGOSTE 13 IULIE. Taurii au o zi excelenta pentru comunicare, Gemenii trebuie sa treaca la actiune

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 13 IULIE 2019. Luna este in optimistul Sagetator si promite o zi lipsita de griji. Este sambata, incheiem o saptamana solicitanta si ne.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 IULIE. Leii sunt tensionati din cauza partenerului, Scorpionii trebuie sa discute sincer cu jumatatile lor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 12 IULIE 2019. Luna iese din Scorpion si se pregateste sa intre in Sagetator. Esti pregatit de aventura? De ce vrei sa scapi azi?.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 IULIE. Berbecii se simt sexy, Taurii se gandesc la oficializarea relatiei

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 11 IULIE 2019. Trigonul Soare-Neptun retrograd te predispune la romantism. Iubirea iti invadeaza inima si esti gata sa-ti urmezi visurile. nb.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 IULIE. Taurii trebuie sa imparta iubirea, Sagetatorii sunt plini de gratie

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 14 IULIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )