Libnet.ro
UNICEF

13:01

HOROSCOP saptamana 18-24 noiembrie cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt foarte orgoliosi. Racii sunt preocupati de bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP saptamana 18-24 noiembrie cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt foarte orgoliosi. Racii sunt preocupati de bani

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 18-24 noiembrie. Este cea mai buna saptamana pentru slabit si detoxifiere. HOROSCOP Berbec - au un start. continuă pe Antena3

HOROSCOP 15 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de succes. Taurii sunt preocupati de bani

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 15 noiembrie. Prima parte a zilei aduce ceva agitatie. Unii se pregatesc de weekend si sunt pe drum. Mare atentie la drum, e Mercur.

HOROSCOP 14 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii risca sa piarda bani. Leii trebuie sa fie atenti la excese

Camelia Patrascanu a prezentat joi,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 14 noiembrie. Destul de agitata aceasta zi. Luna este in Gemeni si vestile ne pot surprinde, iar altii sunt pe drum si drumul nu e.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 18 -24 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Saptamana fabuloasa. Ne merge bine din punct de vedere financiar

HOROSCOPSuntem pe Luna in scadere, asa ca avem multe lucruri de facut in saptamana viitoare. Ne gandim la bani, reucperam bani pierduti si facem investitii. Mercur iese din retrogradare. Accentul.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 NOIEMBRIE. Taurii sunt rasfatati de jumatatile lor, Scorpionii trebuie sa scape de suspiciuni

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 14 noiembrie 2019. Venus, planeta iubirii, aflata in Sagetator, este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata ne.

HOROSCOP DRAGOSTE 16 NOIEMBRIE. Gemenii trebuie sa rezolve problemele din cuplu, Capricornii trebuie sa scape de frica

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 16 noiembrie 2019. Luna este in Rac, deci intreaga zi este orientata spre familie si stari emotionale fluctuante. Pentru fiecare,.

HOROSCOP DRAGOSTE 15 NOIEMBRIE. Balantele readuc pasiunea in cuplu, Taurii singuri isi gasesc dragostea

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 15 noiembrie 2019. Dupa Luna plina in Taur de marti, iata ca Luna continua sa ne ofere influentele sale variate in functie de zodia.

HOROSCOP 16 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Zi de destin. Leii repar relatiile. Taurii au parte de o intalnire-surpriza

HOROSCOPZi de destin azi. Redirectionam lucrurile spre calea buna si simtim ca suntem bine asezati. HOROSCOPBerbec - mai ales in familie se simte conjunctia Luna-destin. Lucrurile merg pe calea.

HOROSCOP 16 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Zi de destin. Leii repara relatiile. Taurii au parte de o intalnire-surpriza

HOROSCOPZi de destin azi. Redirectionam lucrurile spre calea buna si simtim ca suntem bine asezati. HOROSCOPBerbec - mai ales in familie se simte conjunctia Luna-destin. Lucrurile merg pe calea.

HOROSCOP rune 18 noiembrie. Taurii trebuie sa fie discreti, Scorpionii sunt confuzi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 18 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Laguz : Runa te sfatuieste sa fii atent la obsesia de a realiza o.

HOROSCOP rune 16 noiembrie. Leii muncesc mult, Pestii sunt pe calea cea buna sa obtina ce vor

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 16 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Perth : O situatie prezenta din viata ta include un anumit mi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )