Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP saptamana 20-26 mai. Gemenii isi fac prieteni noi, Taurii trebuie sa isi recastige increderea

Antena3 Antena3,
HOROSCOP saptamana 20-26 mai. Gemenii isi fac prieteni noi, Taurii trebuie sa isi recastige increderea

Iata horoscopul saptamanal 20-26 mai 2019 ; incepe saptamana ce ne introduce in fascinantul sezon al Gemenilor 2019! Este aproape vara, energiile sunt ridicate, iar Soarele intra in zodia Gemeni unde se. continuă pe Antena3

HOROSCOP dragoste pentru saptamana 20-26 mai. Gemenii depun eforturi pentru a readuce pasiunea in cuplu, Taurii singuri se indragostesc

Saptamana 20-26 mai 2019 este foarte interesanta, din punct de vedere astrologic. Intram in zodia Gemeni. Mercur schimba si el zodia si intra in Gemeni, deci la el ACASA. Miercuri 22 mai are loc un sextil impor.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 MAI. Berbecii trebuie sa isi schimbe atitudinea, Gemenii sunt sfatuiti sa se implice in relatie

Iata horoscop zilnic dragoste pentru LUNI 20 MAI 2019; chiar daca este inceputul saptamanii, ceea ce de regula inseamna munca sau scoala pentru majoritatea dintre noi, exista multa energie.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 MAI. Luna Plina in Scorpion. Gemenii au parte de experiente interesante in iubire, Berbecii isi manifesta entuziasmul fata de persoana iubita

Iata horoscop zilnic dragoste pentru VINERI 17 MAI 2019; incepem weekendul cu Luna plina in Scorpion iar relatiile de amor sunt puse la incercare. Vor veni constientizari, eliberari, rupturi.

HOROSCOP DRAGOSTE 18 MAI. Taurii flirteaza, Gemenii devin o prezenta placuta

Iata horoscop zilnic dragoste pentru SAMBATA 18 MAI 2019; viata amoroasa si a relatiilor noastre este plina de surprize zi de zi, dar ce ar fi viata fara dragoste ? Este timpul sa ne pregat.

HOROSCOP saptamana 20-26 mai 2019. Berbecii se concentreaza pe cariera, Balantele sunt cu mintea la vacanta

Saptamana aceasta se arata a fi una plina de provocari pentru majoritatea zodiilor. HOROSCOP BERBECTe concentrezi in mare parte pe lucrurile care tin de cariera. Vrei sa faci.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 MAI. Berbecii trebuie sa aiba o minte deschisa, Taurii trebuie sa aiba rabdare

Iata horoscop zilnic dragoste pentru DUMINICA 19 MAI 2019 ; ieri am avut cu totii parte de o influenta cosmica de mare intensitate, Luna plina florala in intunecatul Scorpion. Aceasta ne-a.

HOROSCOP 19 MAI. Gemenii stralucesc, Berbecii captiveaza audienta

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 19 MAI 2019; dupa Luna plina super intensa in Scorpion, briliantul astru luminos argintiu intra in Sagetator si ne pune pe modul de croaziera. Este timpul sa.

HOROSCOP 17 MAI. Gemenii sunt ezitanti, Taurii experimenteaza trairi noi

Iata horoscopul zilei de VINERI 17 MAI 2019; incepem weekendul care are Luna plina in Scorpion sambata spre duminica. Astazi insa suntem sub influenta trigonului dintre Mercur si Saturn retrograd ca.

HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii muncesc mult, Sagetatorii sunt concentrati pe bani

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3,previziunile astrelor pentru saptamana 20-26 mai 2019. Pentru Berbeci saptamana viitoare aduce multa munca. Atentie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2426 seconds )