Libnet.ro
UNICEF

21:30

HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii muncesc mult, Sagetatorii sunt concentrati pe bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii muncesc mult, Sagetatorii sunt concentrati pe bani

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3,previziunile astrelor pentru saptamana 20-26 mai 2019. Pentru Berbeci saptamana viitoare aduce multa munca. Atentie. continuă pe Antena3

HOROSCOP 18 mai cu Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult, Pestii fac o calatorie

Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 18mai. Rasfat astazi. Ne satisfacem orice pofta, avem nevoie de tandrete. Oimpartasim, dar o si.

HOROSCOP 16 mai cu Camelia Patrascanu. Fecioarele trebuie sa fie atente la bani. Balantele au discutii cu sefii

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 16 mai. Soarta unei colaborari poate fi decisa azi. Trebuie sa fim atenti ucm comunicam. HOROSCOP Berbec - de.

HOROSCOP 17 mai cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate. Racii au o zi foarte buna

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17mai. Ne cunoastem foarte bine interesul spune luna in scorpion, dar si ni-l aparam. O zi cu spor si rezultate .

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Marti suntem foarte practici, vineri incepe distractia

HOROSCOP 20 - 26 mai. Saptamana debuteaza foarte bine, dar trebuie sa fimatenti la aspectele juridice. HOROSCOP 20 - 26 mai. Atentie si la planuri!E bine sa fim cat mai corecti cu noi, a spusnb.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu

HOROSCOP 20 - 26 mai. Saptamana debuteaza foarte bine, dar trebuie sa fimatenti la aspectele juridice. HOROSCOP 20 - 26 mai. Atentie si la planuri!E bine sa fim cat mai corecti cu noi, a spusnb.

HOROSCOP 18 MAI. Ploua in sfarsit cu bani pentru aceasta zodie!

Horoscop 18 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai.

HOROSCOP 19 MAI. Fecioarele primesc o veste proasta, Racii sunt generosi in gesturi de iubire

Berbec. Poti trata mult mai lejer micile dispute care se mai incing in jurul tau. Le poti lua in gluma, le poti privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri in contact, ca.

HOROSCOP 16 MAI. Ocazie incredibila pentru nativii unei zodii!

Horoscop 16 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 16 mai Berbec Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa privesti lucrurile.

HOROSCOP 19 MAI. Gemenii stralucesc, Berbecii captiveaza audienta

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 19 MAI 2019; dupa Luna plina super intensa in Scorpion, briliantul astru luminos argintiu intra in Sagetator si ne pune pe modul de croaziera. Este timpul sa.

HOROSCOP 18 MAI. Berbecii ar trebui sa scape de rutina, Gemenii devin optimisti

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 18 MAI 2019; astazi avem o Luna plina transformatoare in Scorpion, chiar cand Venus planeta iubirii si frumusetii da peste Uranus in Taur. Este o intalnire speciala .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )