Libnet.ro
UNICEF

15:16

Horoscop saptamana 6-12 iulie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea noroc la bani

Antena3 Antena3,
Horoscop saptamana 6-12 iulie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea noroc la bani

Ne asteapta o saptamana foarte sociala. Contactele cu grupurile, cu colectivitatile, dar si cu prietenii sunt accentuate de tranzitele acestei saptamani, a anuntat Camelia Patrascanu, duminica, la Antena 3. continuă pe Antena3

Horoscop 4 iulie cu Camelia Patrascanu. Zodia care are nevoie de rabdare astazi pentru a evita conflictele

Sambata, 4 iulie, este o zi despre autoritarism si multe zodii vor avea nevoie de forta si demitate. Este posibil sa avem impresia ca viata ne pune bete in roate. Una dintre zodii va avea nevoie de rabdare pentru a evita conflictele cu familia. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat de Camelia Patrascanu, la Antena3.

Horoscop saptamana 6-12 iulie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii isi incep saptamana cu ochii la bani, Scorpionii au oportunitati uriase la job

Ne asteapta o saptamana foarte sociala. Contactele cu grupurile, cu colectivitatile, dar si cu prietenii sunt accentuate de tranzitele acestei saptamani, a anuntat Camelia Patrascanu, duminica, la Antena 3.

Horoscop 3 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Situatii tensionate pentru Berbeci, dezamagiri pentru Gemeni si Raci

Vineri, 3 iulie, este o zi delicata care ne dovedeste ca dreptatea nu e numai de partea noastra. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat vineri, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 2 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Gemenii si Racii - dispute la munca, Berbecii au impresia ca sunt nedreptatiti

Joi, 2 iulie, este o zi delicata, a adevarului si dreptatii, e bine sa ne mai uitam pe un contract sau o lege. E vorba de dreptate si adevar, dar intotdeauna exista nuante. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat joi, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop Minerva luna iulie 2020. Gemenii isi schimba viata brusc, Scorpionii sunt plini de energie

Horoscop. Astrologul Minerva prezinta previziunile astrologice pentru luna iulie,. O perioada in care trebuie sa suportam energia eclipselor care ne dau mari batai de cap. Sunt zodii care trec prin schimbari radicale, iar altele o iau de la capat.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Duminica, 5 iulie, are loc o frumoasa eclipsa de luna in zodia Capricorn. Evenimentul aduce schimbari uriase. Presupunerile pe care le faci uneori se dovedesc a nu fi deloc asa cum le vezi tu. Poate ar fi.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IULIE 2020 pentru Zodia Taur

Duminica, 5 iulie, are loc o frumoasa eclipsa de luna in zodia Capricorn. Evenimentul aduce schimbari uriase. inlatura toate obstacolele care stau in calea fericirii tale. Nu mai ocoli greutatile si.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IULIE 2020 pentru Zodia Leu

Duminica, 5 iulie, are loc o frumoasa eclipsa de luna in zodia Capricorn. Evenimentul aduce schimbari uriase. Ti-ai facut o rutina care pare ca nu mai functioneaza. Ar fi cazul sa faci schimbari.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IULIE 2020 pentru Zodia Berbec

Duminica, 5 iulie, are loc o frumoasa eclipsa de luna in zodia Capricorn. Evenimentul aduce schimbari uriase. Daca nu-ti place situatia in care esti trebuie doar sa iesi, nu te mai complace. Vei reusi.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Fecioara

Abia astepti etapele urmatoare ale unui proiect pe care l-ai inceput cu mult entuziasm. Esti constient ca succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ti sta in putinta. Esti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )