Libnet.ro
UNICEF

12:30

HOROSCOP special. Cele mai norocoase zodii in 2020? Taurii fac schimbari, Leii sunt plini de vitalitate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP special. Cele mai norocoase zodii in 2020? Taurii fac schimbari, Leii sunt plini de vitalitate

Va fi anul 2020 anul tau norocos? Poate ca zodia ta este in fruntea listei zodiilor norocoase ale acestui an special ! Sigur ca norocul este dupa cum si-l face omul, insa o mana de ajutor prinde bine mereu. In astrologie fiecare planeta are propriile sale caracteristici ce ne pot influenta aici pe Pamant. Astfel, asa cum deja stim, de cate ori vorbim despre noroc, vorbim despre Jupiter. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL saptamanii 10 - 16 februarie. Cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd. Nu le merge nimic bine

Chiar daca Mercur devine Retrograd pe 16 februarie, aceste trei zodii au o saptamana proasta per total.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail 9 FEBRUARIE 2020. Taurii au nevoie sa isi exprime sentimentele

Iata pentru DUMINICA 9 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 februarie. Capricornii trebuie sa aiba incredere in creatiile sale, Sagetatorii simt nevoia sa se retraga

Iata pentru MIERCURI 12 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 februarie. Leii se vindeca emotional, Berbecii isi aud propriul adevar

Iata pentru MARTI 11 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

Top 10 cele mai frumoase aparitii de la Oscar 2020

Zeci de vedete cunoscute din industria cinematografica si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2020, insa doar zece dintre ele au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

Salvati Copiii: Cele mai multe dintre victimele abuzului sexual in mediul online sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani Metodele prin care copiii sunt exploatati pe internet

Numarul cazurilor de abuz sexual asupra copiilor in mediul online a crescut anul trecut fata de 2018, arata statisticile colectate de Organizatia Salvati Copiii. Astfel, mai mult de jumatate dintre cazurile raportate in 2019 printr-o linie care functioneaza ca punct de raportare pentru utilizatorii de Internet reprezinta materiale ce infatiseaza abuz sexual asupra copiilor. Potrivit datelor organizatiei, 1. 594 din cele 2. 713 de cazuri reprezinta materiale care infatiseaza abuz sexual, iar cele mai multe dintre victime sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )