Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Playtech Playtech,
Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari . continuă pe Playtech

Domeniile cu cele mai mari salarii nete vs angajatii cel mai prost platiti DOCUMENT

Castigul salarial mediu nominal net a fost 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna precedenta cu 161 lei +5,1%), potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Aproape fiecare postare a Danei Budeanu din mediul online starneste controverse. De la postarea ce a dus la incetarea colaborarii sale cu Pro Tv si pana la a-i numi pe barbati fatalai, iata cateva dintre cele mai mari controverse lansate vreodata de Dana Budeanu! .

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania inchide 450 de sucursale si concediaza 6.000 de angajati in Italia

Una dintre cele mai cunoscute banci prezente in tara noastra a anuntat ca va inchide 450 de sucursale la nivel mondial si va concedia circa 6. 000 de angajati, in scopul optimizarii costurilor.

Telefonul care a luat fata Galaxy S20: cele mai importante premiere din piata de mobile

In teorie, Samsung Galaxy S20 ar fi trebuit sa fie cel mai memorabil terminal din prima jumatate a acestui an. Se pare insa ca tocmai a pierdut cateva atuuri in fata Axon 10s Pro de la.

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley vine in Europa. O romanca ar putea conduce sucursala europeana

Sequoia Capital, este un fond de investitii de tip venture capital, din Silicon Valley, cunoscut pentru investitiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath, deschide un birou la Londra, care se vehiculeaza ca ar putea fi condus de o romanca, scrie sifted. eu.

Dan Barna afirma ca USR si PLUS sustin candidatul care are cele mai mari sanse sa o trimita pe Gabriela Firea acasa

Intrebat pe cine prefera dintre cei doi candidati, Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, liderul USR Dan Barna a afirmat ca il sustine pe cel care are sprijinul bucurestenilor. El a precizat ca daca vor fi doi sau trei candidati din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va castiga din nou alegerile.

SOC! URAGANUL loveste EUROPA! SUTE de ZBORURI ANULATE. Acestea sunt cele mai AFECTATE TARI pana ACUM!

Este stare de alera in Germania din princina conditiilor meteo nefavorabile. Aproximativ 100 de zboruri in si dinspre Frankfurt au fost anulate duminica, din cauza furtunii Sabine, relateaza.

Selly nu mai e rege pe YouTube: topul celor mai vizionate conturi din Romania

Cei de la SocialBlade au venit cu topul anual al conturilor de YouTube din Romania. Un top care ofera surprize, iar Selly e una dintre ele. YouTube a devenit raiul influencerilor la nivel mondial,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )