Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOROSCOP. Suntem in zodia Pesti, deci VISAM mai mult! Care este cel mai URAT VIS pentru fiecare ZODIE?

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Suntem in zodia Pesti, deci VISAM mai mult! Care este cel mai URAT VIS pentru fiecare ZODIE?

Din 19 februarie si pana pe 20 martie, Soarele se afla in apele sensibile si pline de imaginatie ale zodiei Pesti. Acest fapt inseamna ca toata lumea va imprumuta intr-o forma sau alta din caracteristicile si. continuă pe Antena3

Horoscop eveniment: Suntem in ZODIA PESTI 2019! Ce SCHIMBARI INEVITABILE aduce Soarele in Pesti pentru fiecare zodie?

Zodia Pesti. Intre 19 februarie si 20 martie, an de an, Soarele intra in zodia si sub influenta energiei Pestilor, dupa o luna in care a ocupat spatiul gazduit de Varsator. Fiecare noua miscare a Soarelui in alta zodie.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Pesti - Te faci vinovat de o situatie din care altul a avut mult de suferit, dar nu ai avut curajul de a-ti recunoaste greseala sau de a o repara.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 21 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 21 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Pesti - Intri azi in contact cu o persoana aroganta, care nu-si mai incape in piele de atata importanta de sine, iar tu trebuie sa-i tolerezi.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Pesti - Visezi frumos, dar cum sa nu te lasi furat de vise cand inima ta e atat de fericita si de entuziasmata in fata iubirii. Cineva iti face.

Business report: Care sunt cele cinci motive de neconstitutionalitate a legii bugetului pe 2019. De ce a refuzat Iohannis sa-l promulge?/ PSD si-a tras bani de 20 de ori mai mult dect anul trecut. Pentru asta au bani

PSD nu guverneaza pentru Romania, guverneaza pentru Dragnea. Una dintre principalele lui nemultumiri ale presedintelui, conform Republica, este bugetul alocat partidelor. PSD a avut grija sa aloce sume imense pentru finantarea partidelor politice. 150 de milioane va primi PSD din finantarea partidelor. 150 de milioane din 270 de milioane. De 20 de ori mai mult ca anul trecut.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 20 FEBRUARIE 2019. A inceput deja zodia Pesti, se schimba energia!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 20 FEBRUARIE 2019; ultimele doua zile au fost intense cat ani de zile ca energie. Mai intai, Chiron, astrul ce orbiteaza intre Saturn si Uranus, numit Vindecatorul.

Horoscopul zilei pentru MIERCURI 20 FEBRUARIE. A inceput deja zodia Pesti, se schimba energia!

Ultimele doua zile au fost intense cat ani de zile ca energie. Mai intai, Chiron, astrul ce orbiteaza intre Saturn si Uranus, numit Vindecatorul ranit, a iesit din retrograd si ramane in Berbec pana in 2027 si se ocupa.

Descoperire majora pe fundul Marii Negre. Era acolo de mai mult de 2400 de ani

Arheologii au facut o descoperire majora pe fundul Marii Negre. Specialistii cred ca au dat peste cea mai veche ambarcatiune intacta, scufundata pe fundul Marii Negre. Se presupune ca nava este mai veche de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )