Libnet.ro
UNICEF

20:15

Horoscop tarot 13 aprilie. Taurii cauta stabilitatea, Sagetatorii sunt lipsiti de energie

Antena3 Antena3,
Horoscop tarot 13 aprilie. Taurii cauta stabilitatea, Sagetatorii sunt lipsiti de energie

Horoscop tarot 13 aprilie. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. continuă pe Antena3

Horoscop rune 13 aprilie. Leii au parte de o schimbare radicala, Capricornii obtin ceea ce isi doresc

Horoscop rune 13 aprilie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 13 APRILIE APRILIE 2020.

Horoscop tarot 11 aprilie 2020. Taurii cunosc succesul, Berbecii depasesc un obstacol

Horoscop tarot 11 aprilie 2020. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Horoscop tarot 12 aprilie. Leii au parte de tradare, Fecioarele trebuie sa fie precaute

Horoscop tarot 12 aprilie. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Horoscop tarot 10 aprilie 2020. Gemenii termina o relatie, Berbecii sunt confuzi

Horoscop tarot 10 aprilie 2020. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Horoscop 13 aprilie. Sagetatorii sunt surprinsi de evenimente, Berbecii iau in seamna noi activitati

Horoscop 13 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 13 APRILIE 2020. Incepe ultima saptamana in care Soarele este in Berbec pe acest an. Duminica el ajunge in Taur. Azi este in Capricorn, deci suntem pregatiti sa facem treaba.

Horoscop saptamana 13 - 19 aprilie. Inspiratie pentru zodii. Speranta pentru noi inceputuri - Fecioarele castiga bani

Horoscop. Saptamana 13 - 19 aprilie este saptamana schimbarilor pentru zodii. Suntem in Saptamana Luminata si pentru unii dintre noi vin zile senine si fericite. In aceasta ultima saptamana a sezonului Berbec 2020, Soarele va fi in cuadratura cu Pluto si Jupiter in Capricorn si va fi un teritoriu mai dur de navigat.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 13 aprilie. Leii trebuie sa fie atenti la oportunitati, Scorpionii isi accepta fericirea

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 13 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 aprilie. Racii sunt nevoiti sa creada in ei, Pestii trebuie sa aiba incredere in divinitate

Horoscop. Iata pentru LUNI 13 APRILIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop rune 14 aprilie. Leii trebuie sa fie atenti la datorii, Scorpionii trebuie sa fie atenti la comunicare

Horoscop rune 14 aprilie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 14 APRILIE APRILIE 2020.

INCEPAND CU 13 APRILIE SI PANA PE 7 IUNIE Angajatii Complexului Energetic Oltenia vor intra, prin rotatie, in somaj tehnic

Cei aproximativ 13. 000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia CEO) vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, incepand cu 13 aprilie si pana pe 7 iunie, masura fiind luata in urma reducerii semnificative a vanzarilor de energie electrica si, implicit, a veniturilor companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )