Libnet.ro
UNICEF

06:30

HOROSCOP TAROT luna octombrie. Taurii isi asuma riscuri, Balantele au nevoie de libertate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP TAROT luna octombrie. Taurii isi asuma riscuri, Balantele au nevoie de libertate

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56. continuă pe Antena3

Adevaruri Ascunse. Meteo din batrani pentru luna octombrie

Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, prognoza pentru luna octombrie valabila pentru toata tara. Se spune asa, ca la 1 octombrie va fi zapada, deci ninsoare. Pe 2 si 3,.

Joker a doborat recordul pentru cel mai bun debut din luna octombrie: ce incasari uriase a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, stabilind un record pentru un debut in luna octombrie.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE. Taurii trebuie sa fie concentrati pe familie, Varsatorii comunica excelent

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 5 OCTOMBRIE 2019; Luna este in Capricorn si nu e o zi obisnuita pentru ca este in conjunctie cu batranul Saturn si cu Nodul Lunar sud. Cu o asemenea incarcatura karmica in.

HOROSCOP rune pentru toata luna octombrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Atentie! Sagetatorii au de purtat numeroase batalii

HOROSCOPNumerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru 30 septembrie - 6 octombrie. HOROSCOP BERBEC -Lasa.

HOROSCOP DRAGOSTE 7 OCTOMBRIE. Fecioarele trebuie sa isi conserve energia, Varsatorii petrec o zi excelenta alaturi de partener

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 7 OCTOMBRIE 2019. Mercur e in opozitie cu Uranus si Soarele in cuadratura cu karmicul si seriosul Saturn si totul se intampla astazi.

HOROSCOP DRAGOSTE 5 OCTOMBRIE. Balantele au mari surprize de la parteneri, Gemenii au o seara fierbinte

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 5 OCTOMBRIE 2019. Luna este in Capricorn si nu e o zi obisnuita pentru ca este in conjunctie cu batranul Saturn si cu Nodul Lunar.

HOROSCOP DRAGOSTE 4 OCTOMBRIE. Leii singuri au sanse sa isi intalneasca jumatatea, Scorpionii sunt plini de sarm

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 4 OCTOMBRIE 2019. Marte, planeta responsabila cu energia razboiului, actiunii impulsive, a confruntarilor, intra de azi in Balanta, zodia.

HOROSCOP 7-13 octombrie cu Camelia Patrascanu. Gemenii au parte de momente de iubire. Varsatorii sunt foarte inspirati

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 7-13 octombrie. HOROSCOP Berbec - au o saptamana grozava mai ales daca pun accentul pe socializare si popu.

HOROSCOP DRAGOSTE 6 OCTOMBRIE. Leii emana iubire, Sagetatorii trebuie sa-si deschida inima spre iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 6 OCTOMBRIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si.

Ministerul de Finante continua si in luna octombrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 7 octombrie, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, a anuntat sambata Ministerul de Finante, care precizeaza ca veniturile aferente sunt neimpozabile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )