Libnet.ro
UNICEF

07:00

Horoscop tiganesc pentru 2020: Ce iti prezic astrele si cartile de tarot

B1 B1,
Horoscop tiganesc pentru 2020: Ce iti prezic astrele si cartile de tarot

Iata ce prezice horosopul tiganesc pentru fiecare zodie. Berbec Cutitul) Agresivi si iuti la manie, cei nascuti sub acest semn sunt foarte orgoliosi si incapatanati. Daca tu esti adesea aiurit,. continuă pe B1

Iohannis: Bugetul pentru 2020 a fost facut in conditii foarte dificile Asumarea raspunderii Guvernului, varianta fezabila

Bugetul pentru 2020 a fost facut in conditii foarte dificile, iar Guvernul a trebuit sa tina cont de unele restrangeri, a sustinut presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre reducerile de buget pentru domenii importante, precum sanatatea. El a mai spus ca asumarea raspunderii Guvernului pe bugetul de stat pentru 2020 este o varianta fezabila. Buget 2020 Multe ministere au bugete diminuate in 2020. Cine va primi mai mult si cine mai putin.

UPDATE Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 decembrie. Anuntul oficial a fost facut de premierul Ludovic Orban la finalul sedintei conducerii PNL.

Conferinta ONU pe tema climei: COP25 aproba un document final privind cresterea ambitiilor climatice pentru 2020

Cea de-a 25-a Conferinta a ONU privind schimbarile climatice COP25) desfasurata la Madrid a reusit duminica sa aprobe un document privind cresterea ambitiilor climatice pentru 2020 si respectarea Acordului de la Paris prin care tarile se angajeaza sa evite ca temperatura medie a planetei sa creasca in acest secol cu peste 1,5 grade Celsius, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Berbecii au parte de echilibru, Racii se agata de lucruri

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora.

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Berbecii evolueaza profesional, Taurii au parte de bani

Astrologul Minerva a fost invitata Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu, unde a prezentat horoscopul pentru anul 2020, pentru fiecare zodie in parte. Prima parte a anului va aduce o perioada mai tulbure, insa treptat lucrurile se vor aseza pentru fiecare zodie.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 16-22 decembrie 2019. Taurii trebuie sa fie precauti, Pestii au o saptamana romantica

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 16-22 decembrie 2019. Este vremea solstitului de iarna si a intrarii Soarelui in Capricorn pentru ultima data in acest an si in acest deceniu. Pana la finele acestei luni vom avea Soarele in Capricorn si curajosul Marte in Scorpion.

HOROSCOP rune pentru saptamana 16-22 decembrie. Scorpionii incep o noua etapa, Berbecii incep sa construiasca o relatie adevarata

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 16-22 decembrie 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP. Zodiile pentru care finalul de DECEMBRIE aduce cosmaruri. Nimic nu le merge cum trebuie

Ultima luna a anului aduce tristete pentru trei zodii. Nimic nu le merge bine.

Buget optimist pentru 2020

Crestere economica de 4,1%, deficit bugetar de 3,59%, rata medie a inflatiei de 3,1% - acestia sunt principalii indicatori macro-economici pe care a fost creat bugetul de anul viitor, conform Raportului privind situatia macroeconomica pe anul 2020 si proiectia acesteia pe anii 2021-2023, postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: Mai multi bani pentru Aparare, Munca si Justitie

Proiectul de buget pe 2020, publicat de Ministerul FInantelor, stabileste sume in plus de la buget pentru Aparare, Munca si Justitie, dar mai putini bani la Sanatate si Agricultura. Totodata, trei servicii secrete si Internele primesc mai multi bani, potrivit News. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )