Libnet.ro
UNICEF

18:01

HOROSCOP. Zodiile pentru care finalul de DECEMBRIE aduce cosmaruri. Nimic nu le merge cum trebuie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile pentru care finalul de DECEMBRIE aduce cosmaruri. Nimic nu le merge cum trebuie

Ultima luna a anului aduce tristete pentru trei zodii. Nimic nu le merge bine. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 decembrie. Taurii sunt pe calea cea buna, Pestii sunt protejati

Iata pentru DUMINICA 15 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 decembrie. Sagetatorii primesc ajutor de acasa, Capricornii se pregatesc de viitor

Iata pentru SAMBATA 14 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP rune pentru 14 decembrie. Capricornii trebuie sa fie atenti la comunicare, Gemenii incep proiecte noi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 14 decembrie 2019.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 decembrie. Fecioarele scapa de blocaje, Sagetatorii trebuie sa aiba incredere in ceea ce fac

Iata pentru VINERI 13 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 decembrie. Taurii primesc ajutor divin, Balantele scapa de griji

Iata pentru JOI 12 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 12 decembrie. Temperaturile sunt in scadere

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Acestia au indicat faptul ca temperaturile sunt in scadere, dar raman totusi mai scazute decat normalul perioadei. Cum va fi vremea in restul tarii si care sunt maximele si minimele pentru ziua de azi, 12 decembrie? Prognoza meteo ANM pentru joi, 12 decembrie .

Demisii grele, la TVR. Motivul pentru care Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger pleaca de la Televiziunea Publica

S-au anuntat demisii grele, la Televiziunea Publica, in aceasta vineri. Vestea e una surprinzatoare si vine in contextul in care doua jurnaliste isi vor parasi posturile publice, la finalul acestui an. Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger au anuntat ca vor parasi pozitiile pe care le ocupau la TVR si ca vor mai putea fi urmarite .

VIDEO Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situatia este extrem de grava Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru aceasta plata

Romania va plati din fondul de rezerva al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineata, Ludovic Orban. UPDATE ora 11. 06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, in sedinta de vineri dimineata, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

Ludovic Orban: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ROMATSA risca sa ramana fara bani si, ca urmare, a luat decizia de a plati suma pentru care exista un titlu executoriu .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 12 decembrie. Gemenii au incredere, Balantele trebuie sa invete sa spuna nu

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 12 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2896 seconds )