Libnet.ro
UNICEF

21:15

HOROSCOP. Top celor 5 zodii care au cele mai multe secrete

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Top celor 5 zodii care au cele mai multe secrete

Oricat de greu ne-ar fi sa recunoastem, nu putem fi transparenti astfel incat pastram secrete. Citind in continuare veti afla care este topul celor 5 zodii considerate ca ar avea cele mai multe. continuă pe Antena3

Austria ofera cele mai multe locuri de munca pentru romani, dar Norvegia plateste cel mai bine. Ce salariu poti castiga in strainatate

Peste 350 locuri de munca in strainatate sunt cuprinse in oferta EURES, pe care o puteti consulta la AJOFM. Austria are cea mai bogata oferta, peste 80 de locuri.

Actorul Florin Calinescu a devenit presedintele Partidului Verde din Romania: Politica e o comedie in stare pura. Proasta, de cele mai multe ori

Noutate pe scena politica romaneasca. Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a fost ales ca presedinte al Partidului Verde.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Top 10 trailere de la San Diego Comic-Con 2019: cele mai bune filme si seriale

Pentru amatorii de benzi desenate, filme cu super eroi si seriale de super actiune, San Diego Comic-Con este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an, iar 2019 nu a fost o.

SFANTUL ILIE. Cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SF ILIE

SFANTUL ILIE Sute de mii de romani sarbatoresc pe 20 iulie 2019 ziua de SFANTUL ILIE. E ocazia perfecta sa le trimiti celor dragi, cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SFANTUL ILIE SFANTUL ILIE La.

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

Politistii din Sibiu fac haz de un sofer baut: Mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie

Politistii din Sibiu fac haz pe seama unui sofer baut care a provocat, marti, o tamponare, iar cand s-a dat jos din masina mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie. Oamenii legii se intreaba de la ce valoare incepe etilotestul sa se enerveze, soferul avand 2,23 pe aparat.

Cele mai sigure locuri din avion, dezvaluite: unde e cel mai bine sa stai

Cei de la KLM India au fost nevoiti sa-si ceara scuze, dupa ce au postat pe Twitter care sunt cele mai sigure locuri din avion in timpul unei prabusiri. in cazul in care mergi cu avionul,.

40 cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume. Nici macar stiinta nu le poate gasi un argument plauzibil

Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta si nu esti genul care sa mearga la all inclusive sau nu iti place aglomeratia, poti alege o destinatie mai putin populara, dar care sa te dea pe spate. Iata o lista cu cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume, carora nici macar stiinta nu le poate .

Explozie devastatoare urmata de un incendiu puternic la o gradinita din Braila. Mai multe echipaje au fost trimise la fata locului

Explozie devastatoare urmata de un incendiu puternic la o gradinita din Braila. Mai multe echipaje au fost trimise la fata locului. Localnicii au fost cei care au alertat autoritatile. Pompierii au reusit cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )