Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOROSCOP. Top 5 zodii care fac cei mai multi bani. Capricornul, pe primul loc

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Top 5 zodii care fac cei mai multi bani. Capricornul, pe primul loc

Nativii anumitor zodii sunt nascuti pentru a face bani! Bineinteles, banii se fac prin munca grea si devotament dar unele zodii sunt mult mai inclinate spre a se imbogati in viata. continuă pe Antena3

Cine primeste cei mai multi bani de la bugetul Romaniei. Cati se duc pe pensii si pe alocatii

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul de Finante, Florin Citu, au avut, miercuri, o sedinta la Palatul Cotroceni cu privire la rectificarea bugetara. Cum vor fi impartiti banii si unde merge cea mai mare suma, aflati in randurile de mai jos. Cum se impart banii la rectificarea bugetara Presedintele, premierul .

Horoscop zodii 2020. Care sunt femeile care mint cel mai mult, in functie de luna in care te-ai nascut

Unele femei sunt adevarate maestre cand vine vorba despre minciuni. Astrologii au realizat horoscopul femeilor care apeleaza cu viclenie la minciuna pentru a obtine tot ce vor. Horoscop BERBEC Pur si simplu nu te poti abtine sa nu minti! Astrologii precizeaza ca, in cazul tau, nu este vorba despre ceva patologic. Problemele tale cu privire .

Teapa de milioane data de mai multi interlopi. Ce au patit pensionarii

Zeci de pensionari si asistati social sunt banuiti ca ar fi beneficiat de credite luate ilegal cu ajutorul unor interlopi din Capitala. Suma pierduta de banca ajunge la cateva milioane de lei. Pensionari si asistati sociali, pacaliti de interlopi bucuresteni Reprezentantii unei societati de brokeri indrumau persoane cu venituri modeste sa imprumute bani de la .

Mai multi migranti au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti

Mai multi migranti din Vietnam au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti. Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac au.

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Dezvaluirile bomba din cartea Printului Harry si a lui Meghan Markle. S-a aflat acum: cei mai criticati oameni

Biografia cuplului Harry si Megahn Markle ofera detalii despre viata celor doi ani anul 2016, anul in care cei doi s-au cunoscut si a inceput povestea lor de dragoste, pana la decizia de iesi din Familia Regala, decizie luata la inceputul acestui an. Dezvaluirile bomba din cartea Printului Harry si a lui Meghan Markle Cartea .

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

Florin Citu: Guvernul va aproba vineri o OUG pentru a pune in aplicare rectificarea bugetara. Ce ministere primesc mai multi bani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, joi, ca Guvernul va aproba in sedinta de vineri o Ordonanta de Urgenta care va aduce unele modificari necesare pentru a pune in aplicare rectificarea.

Consiliul Concurentei verifica clinicile care fac teste pentru Covid-19. Motivul pentru care acestea au intrat in colimatorul institutiei

Consiliul Concurentei are in derulare o analiza la clinicile care efectueaza teste COVID-19, pentru a vedea daca acestea respecta legislatia in materie de concurenta, a transmis biroul de presa al institutiei, miercuri, la solicitarea Agerpres.

Circa 12% din numarul total de cazuri confirmate cu coronavirus sunt in Capitala. Satu Mare continua sa fie judetul cu cei mai putini romani infectati. Situatia pe judete

Cele mai multe cazuri noi de infectii cu virusul SARS-COV-2 provin din Bucuresti 172 cazuri noi), Capitala fiind urmata de Prahova 88 cazuri noi), Arges si Timis ambele cu cate 80 de cazuri). La polul opus, judetele cu cele mai putine cazuri noi sunt Harghita 1 caz), Salaj si Satu Mare cate 6 cazuri). Distinct de cazurile nou confirmate, in urma retestarii pacientilor care erau deja pozitivi, 571persoane au fost reconfirmate pozitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )