Libnet.ro
UNICEF

21:30

Horoscop. Trei zodii care vor avea nunta vara

Antena3 Antena3,
Horoscop. Trei zodii care vor avea nunta vara

Horoscop. Trei zodii care vor avea nunta vara. HOROSCOP Rac Racii nu ar iubi nimic mai mult decat o nunta vara pe plaja, asa cum vezi numai in filme. O ceremonie mica pe plaja, alaturi de oameni. continuă pe Antena3

Romanii vor avea mai multe zile libere. Ce pregateste Guvernul

Guvernul doreste sa ofere mai multe zile libere bugetarilor. Proiectul care ii vizeaza pe angajatii de la stat a fost publicat recent pe site-ul oficial al Ministerului Muncii. Guvernul vrea sa ofere mai multe zile libere bugetarilor Bugetarii au parte de vesti bune! Guvernul vrea sa le ofere mai multe zile libere. Proiectul a fost .

Cum scapi de cosuri si puncte negre cu bicarbonat de sodiu! Iata trei modalitati care nu dau gres

Afla cum scapi de cosuri si puncte negre folosind bicarbonat de sodiu. iti prezentam trei tratamente cu bicarbonat care sigur te vor ajuta. Trebuie sa urmezi pasii intocmai si nu inlocui ingredientele cu altele. Sunt o multime de probleme pe care le poti rezolva cu bicarbonat de sodiu. Este incredibil cate efecte benefice are atat .

Romanii vor avea si mai multe zile libere. Ce pregateste guvernul

Ministerul Muncii a pregatit un nou act legislativ care prevede extinderea concediilor de odihna pentru anumiti angajati. Noua hotarare prevede ca angajatii cu peste 10 ani de vechime in munca sa.

JO de iarna din 2026 vor avea loc la MilanoCortina dAmpezzo Italia, viitorul si sportul au castigat, a declarat vicepremierul Matteo Salvini

Orasele italiene MilanoCortina dAmpezzo vor gazdui Jocurile Olimpice de iarna din 2026, a decis luni Comitetul International Olimpic CIO), ce a programat cea de-a 134-a sa sesiune la Lausanne, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3694 seconds )