Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

Romanii vor avea si mai multe zile libere. Ce pregateste guvernul

Antena3 Antena3,
Romanii vor avea si mai multe zile libere. Ce pregateste guvernul

Ministerul Muncii a pregatit un nou act legislativ care prevede extinderea concediilor de odihna pentru anumiti angajati. Noua hotarare prevede ca angajatii cu peste 10 ani de vechime in munca sa. continuă pe Antena3

Romanii vor avea mai multe zile libere. Ce pregateste Guvernul

Guvernul doreste sa ofere mai multe zile libere bugetarilor. Proiectul care ii vizeaza pe angajatii de la stat a fost publicat recent pe site-ul oficial al Ministerului Muncii. Guvernul vrea sa ofere mai multe zile libere bugetarilor Bugetarii au parte de vesti bune! Guvernul vrea sa le ofere mai multe zile libere. Proiectul a fost .

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet de masuri privind imbunatatirea procesului electoral, aratand ca se ia in calcul ca votul sa se desfasoare pe mai multe zile, dar si extinderea votului.

Viorica Dancila ii raspunde la scrisoare lui Klaus Iohannis: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Viorica Dancila a declarat, joi, ca a luat act de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care i-a solicitat modificarea legislatiei electorale in asa fel incat sa nu mai fie probleme in ziua.

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romani: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Municipiul Bucuresti, Timis si Cluj, judetele cu cele mai multe autoturisme. Cate accidente au avut loc in 2018?

Municipiul Bucuresti ocupa primul loc in clasamentul oraselor cu cele mai multe autoturisme, cu peste un milion, la o populatie de aproape doua milioane de locuitori. Capitala este urmata de judetele Timis, Cluj si Constanta, cu peste 200. 000 de.

Incendiu la o pensiune din Mahmudia: mai multe persoane au parasit imobilul cand au izbucnit flacarile FOTO, VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea tulceana Mahmudia, mai multe persoane reusind sa iasa la timp cand au aparut flacarile si nu au existat persoane ranite.

EURES: 465 locuri de munca pentru romani, vacante in strainatate. in ce tari sunt cele mai multe oferte de angajare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 465 locuri de munca vacante, cele mai multe slujbe, 118, fiind disponibile in Ungaria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )