Libnet.ro
UNICEF

16:45

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu

HOROSCOP 20 - 26 mai. Saptamana debuteaza foarte bine, dar trebuie sa fimatenti la aspectele juridice. HOROSCOP 20 - 26 mai. Atentie si la planuri!E bine sa fim cat mai corecti cu noi, a spusnb. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Marti suntem foarte practici, vineri incepe distractia

HOROSCOP 20 - 26 mai. Saptamana debuteaza foarte bine, dar trebuie sa fimatenti la aspectele juridice. HOROSCOP 20 - 26 mai. Atentie si la planuri!E bine sa fim cat mai corecti cu noi, a spusnb.

HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii muncesc mult, Sagetatorii sunt concentrati pe bani

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3,previziunile astrelor pentru saptamana 20-26 mai 2019. Pentru Berbeci saptamana viitoare aduce multa munca. Atentie.

HOROSCOP 16 mai cu Camelia Patrascanu. Fecioarele trebuie sa fie atente la bani. Balantele au discutii cu sefii

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 16 mai. Soarta unei colaborari poate fi decisa azi. Trebuie sa fim atenti ucm comunicam. HOROSCOP Berbec - de.

HOROSCOP 18 mai cu Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult, Pestii fac o calatorie

Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 18mai. Rasfat astazi. Ne satisfacem orice pofta, avem nevoie de tandrete. Oimpartasim, dar o si.

HOROSCOP 17 mai cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate. Racii au o zi foarte buna

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17mai. Ne cunoastem foarte bine interesul spune luna in scorpion, dar si ni-l aparam. O zi cu spor si rezultate .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )