Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOROSCOP cu Urania pentru primele zile ale saptamanii. Berbecii au preocupari legate de formarea profesionala, Taurii primesc sustinere materiala

Antena3 Antena3,
HOROSCOP cu Urania pentru primele zile ale saptamanii. Berbecii au preocupari legate de formarea profesionala, Taurii primesc sustinere materiala

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrale pentru inceputul saptamanii, in cadrul horoscopului pentru perioada 25 februarie-3 martie. HOROSCOP BERBEC intre 25 februarie, dupa ora. continuă pe Antena3

HOROSCOP cu Urania pentru inceputul saptamanii. Berbecii au preocupari legate de formarea profesionala, Taurii primesc sustinere materiala

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrale pentru inceputul saptamanii, in cadrul horoscopului pentru perioada 25 februarie-3 martie. HOROSCOP BERBEC intre 25 februarie, dupa ora.

HOROSCOP, cu Urania pentru saptamana 23 februarie1 martie 2019. Berbecii intrec masura, Gemenii au probleme endocrine

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie in perioada 23 februarie-1 martie. HOROSCOP BERBEC in prima parte a zilei de 23 februarie, efort de a mentine relatiile p.

HOROSCOP TAROT pentru 26 februarie 2019 3 martie. Berbecii nu trebuie sa-si faca griji pentru bani, Gemenii trebuie sa ceara ajutor

HOROSCOPCartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP special pentru femei. A fost realizat de preoti in urma cu 2000 de ani

HOROSCOP special pentru femei. A fost realizat de preoti in urma cu 2000 de ani. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Omul strazii fuma o tigara la primele ore ale diminetii cand a vazut un incendiu. S-a transformat in erou peste noapte

Are doar 21 de ani si de ceva timp nu mai are unde sa stea. insa, intr-o dimineata s-a transformat intr-un erou pentru o familie. Chris Tollerson il vizitase pe fratele sau, Josh Meek, 20 de ani, care.

Primele rezultate ale alegerilor din Republica Moldova: PSRM al lui Dodon (33%) si PDM al lui Plahotniuc (29%) conduc ierarhia, fiind urmati de pro-europenii de la ACUM (17%)

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a anuntat primele rezultate de la alegerile parlamentare, dupa procesarea a 2,5% din sufragii. Potrivit deschide. md, situatia arata in felul urmator: PSRM 33%, PD.

HOROSCOP. Zodia pentru care vine o mare cumpana

O zodie are parte de o cumpana, dar nu trebuie sa isi piarda speranta. Nu urmeaza o perioada foarte buna pentru o zodie pe plan sentimental. Are parte de o cumpana si poate fi vorba chiar de o.

METEO. Prognoza meteo actualizata pentru urmatoarele zile. Cresc destul de mult temperaturile

In urmatoarele zile temperaturile cresc incet, dar sigur. Vineri, maximele ar putea sa ajunga pana la 17 grade Celsiu. Miercuri La noapte) in estul, centrul si nordul tarii cerul va fi mai mult noros,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )