Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP, cu Urania pentru saptamana 23 februarie1 martie 2019. Berbecii depasesc masura, Gemenii au probleme endocrine

Antena3 Antena3,
 HOROSCOP, cu Urania pentru saptamana 23 februarie1 martie 2019. Berbecii depasesc masura, Gemenii au probleme endocrine

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 23 februarie-1 martie. HOROSCOP BERBEC in prima parte a zilei de 23 februarie, efort de a mentine relatiile parteneriale. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 25 februarie - 3 martie. Sobolanii trebuie sa fie atenti la relatia cu copiii, Tigrii au parte de relatii amoroase excelente

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25 februarie 3 martie 2019, a doua saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt in pericol sa ajunga la fundul sacului, Leii risca luxatii serioase

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. HOROSCOP BERBEC Kiron a intrat in constelatia voastra. Cum este un Centaur va trebui sa.

HOROSCOP cu Urania pentru finalul saptamanii. Berbecii isi tempereaza mult dialogurile, Gemenii sunt pusi pe divertisment

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat horoscopul pentru ultimele zile ale saptamanii. HOROSCOP BERBEC intre 21 februarie, dupa ora 16. 18, si 22 februarie, tendinta de a tempera dialogurile.

HOROSCOP cu Urania pentru finalul saptamanii. Berbecii isi tempereaza dialogurile, Gemenii sunt pusi pe divertisment

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat horoscopul pentru ultimele zile ale saptamanii. HOROSCOP BERBEC intre 21 februarie, dupa ora 16. 18, si 22 februarie, tendinta de a tempera dialogurile.

AMENDAMENTUL PNL PUS IN PRACTICA DE GUVERNUL DANCILA Alocatiile copiilor, majorate de la 1 martie 2019

Alocatiile pentru copii vor creste de la 1 martie 2019. Guvernul a adoptat, ieri, un act normativ, prin care a identificat sursa de finantare pentru majorarea alocatiilor, asa cum a fost stabilit de Parlament, la propunerea reprezentantilor PNL, cu prilejul dezbaterii si votarii legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor de stat pentru anul in curs.

HOROSCOP TAROT saptamana 18-24 februarie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

PENTRU ADUNAREA DIN 26 MARTIE Gastronom propune actionarilor un dividend cu randament de 8,5%

Gastronom Buzau GAOY), companie ale carei actiuni sunt tranzactionate pe piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB), propune actionarilor pentru adunarea din data de 26 martie, distribuirea sub forma de dividende aproape integrala a profitului de anul trecut, de 1,56 milioane de lei, valoarea dividendului brut/actiune fiind de 5,09 lei, nivel care, raportat la ultima cotatie a titlurilor GAOY, de 60 de lei, ofera un randament brut de 8,48%, reiese din raportul companiei remis operatorului pietei.

intrevederea Netanyahu-Putin, reprogramata pentru saptamana viitoare

Premierul israelian Benjamin Netanyahu se va deplasa, miercuri, la Moscova, pentru o intrevedere cu presedintele rus Vladimir Putin.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-23 februarie, in Capitala. Bucurestenii trebuie sa evite sa iasa din casa

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru locuitorii Capitalei, pentru zilele de 22 si 23 februarie. Vineri, dupa amiaza, vremea se va raci si va deveni.

BCE: Bancile din zona euro sa fie pregatite pentru Brexit pana in martie

Bancile din zona euro care opereaza in Marea Britanie trebuie sa fie pregatite pentru Brexit pana in luna martie, deoarece orice temeri legate de supervizare trebuie rezolvate in urmatoarele saptamani, a afirmat Andrea Enria, presedintele noii agentii de supervizare bancara SSM) din cadrul Bancii Centrale Europene, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )