Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt in pericol sa ajunga la fundul sacului, Leii risca luxatii serioase

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt in pericol sa ajunga la fundul sacului, Leii risca luxatii serioase

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. HOROSCOP BERBEC Kiron a intrat in constelatia voastra. Cum este un Centaur va trebui sa. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 25 februarie - 3 martie. Sobolanii trebuie sa fie atenti la relatia cu copiii, Tigrii au parte de relatii amoroase excelente

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25 februarie 3 martie 2019, a doua saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi.

HOROSCOP, cu Urania pentru saptamana 23 februarie1 martie 2019. Berbecii depasesc masura, Gemenii au probleme endocrine

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 23 februarie-1 martie. HOROSCOP BERBEC in prima parte a zilei de 23 februarie, efort de a mentine relatiile parteneriale.

Mesajul ingerilor pazitori pentru 18-24 februarie 2019. Calauzire pentru fiecare zodie!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 18-24 februarie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta.

Ce se va intampla cu R.Moldova dupa alegerile din 24 februarie. Dictatura a la Maduro sau Lukasenko?

Alegerile parlamentare de la 24 februarie ar putea reprezenta un moment de cotitura geopolitica pentru destinul R. Moldova daca cetatenii statului frate dintre Prut si Nistru nu vor iesi masiv la vot ca sa strice calculele binomului PDM-PSRM in contextul in care exista premise reale de reinstaurare a unei noi Cortine de fier pe Prut.

Horoscop saptamanal 19-24 februarie 2019. Trei zodii incep o noua poveste de dragoste

Saptamana 19-24 februarie 2019 aduce in prim-plan dragostea, astfel ca nativii care sunt deja in relatii isi pot spune adio, iar cei singuri sa-si intalneasca marea dragoste. Vizati sunt fecioarele, scorpionii si pestii. Asa ca deschideti bine ochii. S-ar putea ca sufletul pereche sa fie chiar in fata voastra.

Horoscop WEEKEND 22-24 februarie 2019. Cum ne este dupa SuperLuna plina, lumina sau furtuna? Ce urmeaza?

Horoscop weekend. Iata in continuare horoscopul de weekend 22-24 februarie 2019. Suntem la finele unei saptamani intense in astrologie cat luni sau ani de zile. Dupa iesirea lui Chiron din retrograd, in Berbec, si.

Prezenta la vot si rezultatele preliminare pentru alegerile din 24 februarie vor putea fi vizualizate pe pagina CEC

Prezenta la vot, dar si rezultatele preliminare ale alegrilor parlamentare vot putea fi vizualitate duminica, 24 februarie, pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale, cu ajutorul unei aplicatii, transmite IPN.

PDM a sesizat institutiile internationale sa monitorizeze alegerile din 24 februarie in legatura cu implicarea abuziva a Federatiei Ruse

Partidul Democrat din Moldova anunta ca a sesizat vineri, 22 februarie, mai multe institutii internationale si observatorii acreditati sa monitorizeze alegerile din 24 februarie, in legatura cu implicarea abuziva a Federatiei Ruse in alegerile din Republica Moldova.

Ambasada SUA in Moldova atentioneaza cetatenii americani ca exista riscul ca la Chisinau sa aiba loc proteste, dupa alegerile din 24 februarie

Ambasada SUA in Republica Moldova a emis un comunicat de presa miercuri, 20 februarie, in care atentioneaza cetatenii americani care se afla la Chisinau despre riscul desfasurarii unor proteste in Capitala, dupa alegerile din 24 februarie.

Anatol Taranu: Dupa 24 februarie am putea avea alegeri repetate

SummaryChisinau IPN)Analistul politic Anatol Taranu nu exclude posibilitatea ca, pe fonul nevalidarii alegerilor parlamentare din 24 februarie, sa aiba loc alegeri repetate. El sustine ca ultimele evenimente si declaratii aparute in spatiul public ii pune pe socialisti in dificultate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )