Libnet.ro
UNICEF

16:00

HOROSCOP de weekend 10-11 august. Taurii sunt agitati. Fecioarele vor sa progreseze

Antena3 Antena3,
HOROSCOP de weekend 10-11 august. Taurii sunt agitati. Fecioarele vor sa progreseze

HOROSCOP Berbec Weekendul acesta se anunta unul cu adevarat relaxant. Simtii mirosul vacantei si, prin urmare, iti asumi atitudinea de concediu. HOROSCOP Taur Nu ai reusit sa te odihnesti cum trebuie. continuă pe Antena3

HOROSCOP weekend 9 - 12 august 2019 pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au parte de o infuzie amoroasa, Taurii pleaca departe cu persoana iubita

Iata horoscopul weekend de dragoste 9-11 august 2019 : HOROSCOP BERBEC HOROSCOPCrezi ca viata ta amoroasa ar avea nevoie de o infuzie de raze de soare ? Daca da, fii pe faza pentru ca acest.

HOROSCOP weekend 9 - 12 august 2019. Va afirmati ca un leu in fata celorlalti, spiritul aventurier iese la suprafata

Iata horoscopul weekend de dragoste 9-11 august 2019 in cea mai norocoasa conjunctura astrala din ultimele luni. Finalul celei mai bune saptamani din august si poate din tot anul 2019 de pana acum aduce o.

Curs valutar BNR joi, 8 august. Care sunt cotatiile de azi?

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Cotatiile si variatiile, pozitive si negative, vor aparea incepand cu orele 13:00 pe site-ul oficial al BNR. De asemenea, va fi indicata si situatia indicelui ROBOR. Curs valutar BNR pentru: Euro Ieri, 7 august, moneda euro a ajuns la valoarea de 4. 7309 de Lei, cu .

HOROSCOP 9 august. Gemenii risca tot. Taurii sunt indragostiti

Horoscop Berbec. Asculta cu atentie povestile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru ca vei invata enorm si necazurile sau ghinioanele altora. E bine sa mai auzi si astfel de experiente, pentru ca.

HOROSCOP 8 august. Taurii au din ce in ce mai multa incredere in propria persoana

Horoscop 8 august Berbec Faci ce faci si tot la trecut te raportezi, de parca ai trai si astazi din vechi succese sau de parca tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevarat: ai.

10 august 2019. Sunt anuntate proteste in toate orasele mari. in Bucuresti, organizatorii estimeaza ca vor veni 250.000 de oameni

Proteste sunt anuntate pentru sambata, 10 august, in toate marile orase din tara, pe retelele de socializare fiind create zeci de evenimente in acest sens. in Capitala, organizatorii estimeaza ca vor veni aproximativ 250. 000 de persoane la manifestatia organizata in Piata Victoriei, incepand cu ora 16. 00, iar un eveniment mai mic, unde se estimeaza ca vor participa circa 2. 000 de persoane, este anuntat in Piata Revolutiei, apoi se va pleca in mars pana la Guvern. Oamenii cer pedepsirea celor responsabili pentru interventia brutala a Jandarmeriei la protestul diasporei din 10 august 2018, dar si stoparea legilor pentru corupti, confiscarea averilor celor condamnati, pentru recuperarea prejudiciilor si fara penali in functii publice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )