Libnet.ro
UNICEF

23:30

HOROSCOP weekend 23-25 august. Scorpionii isi fac noi cunostinte, Gemenii pornesc in cautarea iubirii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP weekend 23-25 august. Scorpionii isi fac noi cunostinte, Gemenii pornesc in cautarea iubirii

Pe 24 august 2019, cele doua planete care patroneaza energia iubirii si a relatiilor amoroase in astrologie, Marte si Venus, ambele aflate in Fecioara acum, sunt in conjunctie iar acesta este un eveniment! Ele. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 23 AUGUST. Berbecii se simt in al noualea cer, Scorpionii au viata de cuplu infloritoare

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 23 AUGUST. Incepand de azi, Soarele intra in Fecioara cea sensibila, practica si cu picioarele bine infipte in pamant, unde va ramane pana pe 22.

HOROSCOP DRAGOSTE 22 AUGUST. Se schimba total abordarea in dragoste! Racii trebuie sa fie mai implicati in relatie, Balantele se indeparteaza de persoana iubita

Iata horoscopul zilei de azi JOI 22 AUGUST. Astazi este ultima zi a Soarelui in stralucitoarea, regala si maiestuoasa zodie Leu. Multumim pentru tot ce a adus bun aceasta luna si ne pregatim.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 AUGUST. Pestii sunt fericiti in cuplu, Taurii trebuie sa renunte la trecut

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 20 AUGUST. Energia planetelor din Fecioara se combina cu energia Lunii in Berbec. Luna in Berbec este Luna inceputurilor. Ea adauga culoare si stralucire.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 AUGUST. Varsatorii petrec o seara placuta cu jumatatile lor, Gemenii au o relatie de cuplu favorizata de stele

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 20 AUGUST. Energia planetelor din Fecioara se combina cu energia Lunii in Berbec. Luna in Berbec este Luna inceputurilor. Ea adauga culoare si straluci.

HOROSCOP RUNE pentru 22 august. Scorpionii au parte de succes, Leii intalnesc oameni noi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 22 august 2019. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul.

HOROSCOP 20 AUGUST. Fecioarele isi tin emotiile sub control, Taurii sunt inspirati

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 20 AUGUST; cu asa de multa energie a zodiei Fecioarei manifestata prin mai multe planete pe care Fecioara le gazduieste si le va gazdui, astazi combinam.

HOROSCOP rune 24 august. Sagetatorii pot intalni dragostea, Racii au nevoie de multa rabdare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 24 august 2019. Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este.

Horoscop saptamanal, 26 august - 1 septembrie. Zodia care e mai sensibila decat in mod normal

HOROSCOP Berbec Esti mai sensibil decat in mod normal, iar acest lucru este vizibil in special cand vine vorba de interactiunile cu ceilalti. iti doresti sa petreci timp de calitate alaturi de persoanele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )