Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOROSCOP WEEKEND. Vesti bune pentru Berbeci, relaxare cat cuprinde pentru Raci

Antena3 Antena3,
HOROSCOP WEEKEND. Vesti bune pentru Berbeci, relaxare cat cuprinde pentru Raci

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest final de saptamana. Berbec Primesti vesti bune in acest weekend. Astfel, afli ca ti se deschid oportunitati pe plan profesional si esti gata. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita cat mai curand: 700 de milioane de lei au fost alocati pentru acest proiect

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto va fi restituita cat mai repede. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ prin care sunt alocati banii necesari,.

Vremea in weekend. Vesti bune de la meteorologi! Temperaturile cresc simtitor

Vremea va fi instabila in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari temporar accentuate, iar cu precadere in regiunile estice, sud-estice, nordice si centrale se vor semnala averse ce vor avea.

Vesti bune pentru romani. O noua minivacanta se apropie. Cate zile libere vor avea angajatii

La jumatatea lunii iunie, cei aproape 5 milioane de salariati de la stat vor avea parte de o noua minivacanta de trei zile, ca urmare a faptului ca pe data de 17 iunie luni) se sarbatoresc Rusaliile, zi libera.

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul anului. Anuntul a fost facut de premierul Dancila

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto catre cei indreptatiti se va incheia pana la sfarsitul acestui an. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 mai. Meteorologii nu au deloc vesti bune pentru aceasta zi

Cerul va avea innorari si se vor semnala averse, in prima parte a intervalului pe arii relativ extinse, iar noaptea in restrangere spre est. indeosebi in estul si in sud-estul tarii.

HOROSCOP weekend 24-26 MAI 2019. Luna in Varsator. Unele zodii isi vindeca ranile, iese lumina din adancuri

Iata horoscopul de weekend 24-26 mai 2019. In ultimele zile, cu totii am experimentat o energie intensa si destul de dura ce ne-a activat din senin rani sufletesti uitate intr-un sertar in inima sau minte si.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru 20-26 mai. Taurii sunt sfatuiti sa se retraga in liniste, Gemenii sa invete sa primeasca

Iata mesajele NOI saptamanale de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 20-26 mai 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 mai. Berbecii sunt sfatuiti sa se respecte pe sine, Gemenii trebuie sa se protejeze

Iata pentru MARTI 21 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )