Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vesti bune pentru romani. O noua minivacanta se apropie. Cate zile libere vor avea angajatii

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani. O noua minivacanta se apropie. Cate zile libere vor avea angajatii

La jumatatea lunii iunie, cei aproape 5 milioane de salariati de la stat vor avea parte de o noua minivacanta de trei zile, ca urmare a faptului ca pe data de 17 iunie luni) se sarbatoresc Rusaliile, zi libera. continuă pe Antena3

HOROSCOP WEEKEND. Vesti bune pentru Berbeci, relaxare cat cuprinde pentru Raci

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest final de saptamana. Berbec Primesti vesti bune in acest weekend. Astfel, afli ca ti se deschid oportunitati pe plan profesional si esti gata.

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul anului. Anuntul a fost facut de premierul Dancila

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto catre cei indreptatiti se va incheia pana la sfarsitul acestui an. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ .

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita cat mai curand: 700 de milioane de lei au fost alocati pentru acest proiect

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto va fi restituita cat mai repede. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ prin care sunt alocati banii necesari,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 mai. Meteorologii nu au deloc vesti bune pentru aceasta zi

Cerul va avea innorari si se vor semnala averse, in prima parte a intervalului pe arii relativ extinse, iar noaptea in restrangere spre est. indeosebi in estul si in sud-estul tarii.

Anunt bomba de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Vesti bune pentru Dacia! Constructorul de automobile a reusit o crestere usoara pe o piata, desi aceasta este tot mai afectata de procesul lent cu al procedurilor de omologare, potrivit profit. ro.

Liviu Dragnea: Noi am fost preocupati sa implementam programul de guvernare, sa facem lucruri bune pentru romani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat bucuros de campania dusa de social-democrati pentru europarlamentare. A spus-o joi seara la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei. Nu poti sa spui intr-o singura.

Iohannis, in campanie pentru referendum la Cluj: Pentru romani este foarte important sa dea un raspuns clar atacurilor pesediste asupra justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine astazi la Cluj-Napoca, pentru a se intalni cu membri PNL din judet si pentru a-si lansa ultima carte EU. RO Un dialog deschis despre Europa. Presedintele va face o plimbare pe strazile orasului cu lideri locali ai partidului, Rares Bogdan si Emil Boc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )