Libnet.ro
UNICEF

11:31

Horoscop zilnic - 10 iulie. Zodia pentru care saptamana incepe cu dificultati

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic - 10 iulie. Zodia pentru care saptamana incepe cu dificultati

Berbec Saptamana incepe cu tine in centrul atentiei. Toata lumea isi doreste sa petreaca timp cu tine, iar tu profiti de acest lucru. Taur Esti prins in probleme filosofice,. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 7 iulie. Tensiune in aer

Berbec Nu te ascunde, caci este momentul tau sa iesi in fata si sa stralucesti. Mergi mai departe, fa ce simti si nu te preocupa de consecinte. Taur Se anunta o zi foarte productiva.

Peste 300 de contestatii la Bac 2017 Calarasi. Notele finale se afiseaza pe 10 iulie

Peste 300 de elevi nemultumiti de notele obtinute la Bacalaureat 2017 au depus contestatii, cele mai multe dintre ele la limba romana. Rezolvarea acestora se incheie pe 9 iulie, iar rezultatele finale la bac 2017 vor fi afisate pe 10 iulie.

Motivul pentru care Oana Roman nu sta mult la plaja

Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care nu sta la soare niciodata. Vedeta a marturtisit ca motivul este unul medical, dar nici ea nu este adepta statului prea mult la soare pentru ca ii place o.

Oana Roman a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu se duce la plaja. Este dureros

A fost mereu criticata pentru silueta sa, iar multi ar crede ca acesta este motivul pentru care Oana Roman nu face plaja. Adevarul este insa mult mai dureros. Nu ii plac sa stau la soare,.

MACRO NEWSLETTER 10 Iulie 2017

Numarul locurilor de munca din Statele Unite a crescut peste asteptari in iunie 2017, cu 222 de mii, dupa o crestere cu 152 de mii in luna precedenta, conform datelor ajustate pentru sezonalitate de la nivelul companiilor.

Motivul pentru care consumul creste accelerat si incasarile de TVA scad dramatic. Statul intarzie platile

Bugetul Romaniei de anul acesta e construit pe o crestere de venituri de 14%, comparativ cu anul 2016. Bazandu-se pe aceasta crestere pe care si-a propus-o la inceputul anului, coalitia de guvernare a facut niste promisiuni electorale, pe care ar trebui acum sa le onoreze.

Raed Arafat a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu s-a casatorit niciodata

Celebrul medic Raed Arafat a explicat intr-o emisiune tv care este motivul pentru care nu s-a casatorit niciodata. Sunt o mie de raspunsuri care se pot da, dar uite asa, simplu: pentru ca era.

Adevaratul motiv pentru care actrita Tora Vasilescu nu are copii

Tora Vasilescu si-a deschis sufletul si a marturisit adevaratul motiv pentru care nu a avut niciun copil. Actrita a recunoscut si ca a facut un avort pentru ca era prea tanara ca sa devina.

Mihaela Tatu, despre noul ei partener de viata: El este motivul pentru care arat asa. Iubirea te schimba

Mihaela Tatu, fosta prezentatoare tv, a trecut prin momente grele din viata ei, insa acum este foarte fericita si linistita multumita unei persoane speciale. Mihaela s-a retras din lumea televiziu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )