Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Tatu, despre noul ei partener de viata: El este motivul pentru care arat asa. Iubirea te schimba

B1 B1,
Mihaela Tatu, despre noul ei partener de viata: El este motivul pentru care arat asa. Iubirea te schimba

Mihaela Tatu, fosta prezentatoare tv, a trecut prin momente grele din viata ei, insa acum este foarte fericita si linistita multumita unei persoane speciale. Mihaela s-a retras din lumea televiziu. continuă pe B1

Mihaela Tatu, din nou indragostita: Iubirea te schimba

Dragostea ii zambeste din nou Mihaelei Tatu. Vedeta TV a vorbit despre noul sau iubit, care pare sa-i fi readus pofta de viata. Da. Am pe cineva. El este motivul pentru care arat asa.

Mersul la sala ne poate imbolnavi. Care este motivul

Obsesia pentru un corp bine tonifiat si orele de antrenament intens ne pot imbolnavi, scrie gandul. info. Bigorexia sau dismorfia musculara este o forma de tulburare si tine de preocuparea.

Ford a dezvaluit primele detalii despre noul Tourneo Custom

Ford dezvaluie primele detalii legate de noul transportor de persoane Tourneo Custom cu 9 locuri, care vizeaza serviciile de shuttle business, utilizarea personala de familie si clientii lifestyle.

Augustin Lazar, despre scandalul din DNA: Este in jurul institutiei. Sunt niste radicalizari ale unor persoane frustrate

Augustin Lazar a facut unele declaratii la intrare in CSM. Procurorul general a vorbit si despre noua intentie a ministrului Justitiei de a face noi verificari, dar si despre scandalul din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )