Libnet.ro
UNICEF

16:00

Horoscop zilnic 16 septembrie 2017: Zodia care este bantuita si acum de trecut

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic 16 septembrie 2017: Zodia care este bantuita si acum de trecut

Horoscop zilnic. Se anunta un weekend tumultos pentru zodii, iar unii nativi vor fi pusi la grea incercare. Berbec- Revine un episod al trecutului si nu ai idee cum sa tratezi situatia. Astazi . continuă pe Antena3

Horoscop zilnic 15 septembrie 2017: Zodia care are parte de o aventura amoroasa

Berbec Colaborarile pe care le incepeti azi se vor dovedi fructuoase si stabile. Sunt posibile divergente cu partenerul de viata. Taur Simtiti sentimente contradictorii in legatura cu.

Horoscop zilnic 14 septembrie 2017: Vesti importante de departe pentru Fecioare

Berbec Clarifici astazi o confuzie care a antrenat neintelegeri in lant. Nu tu ai fost principalul vinovat si tocmai din acest motiv esti frustrat. Taur Esti mai sensibil decat de obicei ?.

Horoscop zilnic 13 septembrie 2017: Acesti nativi sunt stralucitori si plini de farmec

Berbec Absolut nimic nu-ti intra-n voie astazi, fara sa ai neaparat motive de suparare. Ai grija sa nu ranesti cu atitudinea ta pe cineva apropiat ! Taur incerci sa convingi o persoana din.

Zodia care este facuta pentru casatorie. Se gandeste numai la asta!

Cand vine vorba de casatorie, zodiile se comportadiferit. Unele se grabesc la altar, altele ezita. Balantele se casatoresc cel mai repede, spun statisticile. Acesti nativi pur si simplu sunt.

Concertul sustinut de Israel Philharmonic Orchestra pe 16 septembrie in cadrul Festivalului Enescu 2017 va incepe de la ora 20.30, din motive independente de organizatori

Concertul sustinut de Israel Philharmonic Orchestra, sub bagheta dirijorului Zubin Mehta si avand-o ca solista pe pianista Khatia Buniatishvili, de pe 16 septembrie, la Sala Palatului va incepe de la ora.

16 septembrie in istorie: Romanii cauta petrol in Marea Neagra. Apare magicianul David Copperfield

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 16 septembrie .

Concertul sustinut de Israel Philharmonic Orchestra pe 16 septembrie va incepe de la ora 20.30, deoarece artistii pot canta abia dupa apusul soarelui

Concertul sustinut de Israel Philharmonic Orchestra, sub bagheta dirijorului Zubin Mehta si avand-o ca solista pe pianista Khatia Buniatishvili, programat pentru sambata, 16 septembrie, la Sala Palatului va incepe de la ora 20. 30, deoarece artistii evrei pot canta abia dupa apusul soarelui.

Medicul Burnei a depus o noua contestatie in dosarul in care este judecat pentru luare de mita

Medicul ortoped Gheorghe Burnei s-a prezentat, astazi, la Tribunalul Bucuresti, unde a depus o contestatie in dosarul in care este judecat pentru mai multe fapte de luare de mita, cu interdictia de a profesa in spitalele de stat.

Medicul Gheorghe Burnei a depus la Tribunalul Bucuresti o noua contestatie in dosarul in care este judecat pentru luare de mita

Medicul ortoped Gheorghe Burnei s-a prezentat, joi dimineata, la Tribunalul Bucuresti, unde a depus o noua contestatie in dosarul in care este judecat pentru mai multe fapte de luare de mita, cu interdictia de a profesa in spitalele de stat, anunta News. ro. Burnei a ajuns la Tribunal in jurul orei 9:00 si le-a spus jurnalistilor, la intrare, ca nu a conditionat niciodata actul medical.

Horoscop 16 septembrie. Leii isi savureaza povestea de dragoste. Citeste previziunile pentru toate zodiile, la inceput de weekend!

Sambata, nativii din leu isi traiesc din plin povestea de dragoste, in vreme ce balantele ar trebui sa fie atente la promisiunile pe care le fac, pentru ca este posibil sa nu se poata tine de cuvant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )