Libnet.ro
UNICEF

16:30

Horoscop zilnic 31 ianuarie 2018. O zodie ar putea avea probleme in relatia cu prietenii

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic 31 ianuarie 2018. O zodie ar putea avea probleme in relatia cu prietenii

BERBEC Nu-ti place cum te abordeaza un prieten, sau un coleg . incearca sa nu-i dai satisfactie, intrand in conflict cu el. Ai putea avea probleme. TAUR Discuti cu o persoana draga si. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2018. Sfatul zilei de la celebrul astrolog britanic Russell Grant

Horoscop zilnic. Russell Grant este primul astrolog care a prezentat in ultimii 300 ani o citire profesionista de horoscop unui membru al Familiei Regale Britanice, anume Reginei Mama. In calitate de astrolog preferat al.

HOROSCOP Marti, 30 ianuarie 2018

HOROSCOP Nativii din taur trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa mai alerge dupa cai verzi pe pereti.

HOROSCOP Luni, 29 ianuarie 2018

HOROSCOP Pentru gemeni este o zi furtunoasa, cu multa agitatie, cu replici taioase, cu gesturi brust.

Eveniment astronomic rar - Super Luna albastra sangerie va putea fi admirata pe 31 ianuarie. Cum ne va afecta

Un eveniment astronomic rar se va produce pe 31 ianuarie, cand o eclipsa lunara totala va coincide cu Luna albastra. in acea noapte, satelitul natural al Pamantului se va afla pe orbita sa la ce.

MACRO NEWSLETTER 30 Ianuarie 2018

Increderea mediului de afaceri din Germania a crescut neasteptat in ianuarie 2018, conform datelor de la Institutul Ifo. Indicele increderii a crescut pana la 117,6, de la 117,2 in luna precedenta, in conditiile cresterii indicelui conditiilor curente pana la 127,7, de la 125,5 in luna anterioara.

Cum influenteaza fiecare zodie in parte Super Luna Albastra de pe 31 ianuarie

In ultima zi a lunii ianuarie va avea loc un fenomen rar: Super Luna Albastra Sangerie. O astfel de luna imbina 3 fenomene: super luna, luna albastra si luna sangerie. Super luna face sa .

Ianuarie 2018 intra in istorie. A fost una dintre cele mai calduroase din ultimele decenii

A fost cea mai calduroasa noapte de ianuarie din istoria masuratorilor. S-au inregistrat peste 7 grade Celsius. Asta inseamna insa cu 15 grade peste normalul perioadei. Vremea da peste cap.

Cele mai afectate zodii de super luna de miercuri seara. Vezi daca te afli printre ele

Pe data de 31 ianuarie 2018 are loc cea de-a doua luna plina din acest an. Fenomenul se va alinia cu o eclipsa lunara totala. De acest spectacol vom avea parte o data in viata. Fenomenul astronomic s-a intamplat ultima.

Horoscopul lunii februarie 2018. O zodie are noroc urias

Luna februarie a pregatit pentru Berbeci multe surprize placute. In general, anul 2018 va fi, pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal, o perioada de succes, chiar daca va trebui sa depuneti eforturi considerabile.

Eclipsa totala de Luna: ce trebuie sa stii despre fenomenul din 31 ianuarie

O eclipsa totala de Luna va avea loc pe data de 31 ianuarie. Chiar daca nu va fi vizibila de pe Pamant, ar trebui sa stii cum apar eclipsele totale de Luna. Eclipsa totala de Luna va avea loc odata cu cea de-a doua Luna plina din ianuarie, supranumita si Luna albastra. Un astfel de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )