Libnet.ro
UNICEF

13:15

MACRO NEWSLETTER 30 Ianuarie 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 30 Ianuarie 2018

Increderea mediului de afaceri din Germania a crescut neasteptat in ianuarie 2018, conform datelor de la Institutul Ifo. Indicele increderii a crescut pana la 117,6, de la 117,2 in luna precedenta, in conditiile cresterii indicelui conditiilor curente pana la 127,7, de la 125,5 in luna anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

HOROSCOP Marti, 30 ianuarie 2018

HOROSCOP Nativii din taur trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa mai alerge dupa cai verzi pe pereti.

Horoscop 30 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea o zi formidabila

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Luna se afla tot sub rac, asa ca trebuie sa avem interesul nostru personal.

Traditii de ziua Sfintilor Trei Ierarhi. De ce este interzisa munca pe 30 ianuarie, cum alungi paguba si aduci sporul in casa

Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, cei trei ierarhi, sunt praznuiti de crestinii ortodocsi in fiecare an, pe 30 ianuarie. Credinta populara spune ca cine munceste in aceasta zi poate sa orbeasca.

Ianuarie 2018 intra in istorie. A fost una dintre cele mai calduroase din ultimele decenii

A fost cea mai calduroasa noapte de ianuarie din istoria masuratorilor. S-au inregistrat peste 7 grade Celsius. Asta inseamna insa cu 15 grade peste normalul perioadei. Vremea da peste cap.

Horoscop zilnic 31 ianuarie 2018. O zodie ar putea avea probleme in relatia cu prietenii

BERBEC Nu-ti place cum te abordeaza un prieten, sau un coleg . incearca sa nu-i dai satisfactie, intrand in conflict cu el. Ai putea avea probleme. TAUR Discuti cu o persoana draga si.

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2018. Sfatul zilei de la celebrul astrolog britanic Russell Grant

Horoscop zilnic. Russell Grant este primul astrolog care a prezentat in ultimii 300 ani o citire profesionista de horoscop unui membru al Familiei Regale Britanice, anume Reginei Mama. In calitate de astrolog preferat al.

HOROSCOP Luni, 29 ianuarie 2018

HOROSCOP Pentru gemeni este o zi furtunoasa, cu multa agitatie, cu replici taioase, cu gesturi brust.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )