Libnet.ro
UNICEF

18:31

Horoscop zilnic - marti, 9 februarie 2021. Nativii Leu trebuie sa fie foarte atenti. Cineva de la locul de munca vrea sa le ia locul

B1 B1,
Horoscop zilnic - marti, 9 februarie 2021. Nativii Leu trebuie sa fie foarte atenti. Cineva de la locul de munca vrea sa le ia locul

Mare atentie, dragi nativi Leu. Fiti mai cu picioarele pe pamant si fiti atent la tot ce se petrece in jurul dvs. Refuzati sa vedeti ca cineva de la locul de munca vrea sa va ia locul. Acest lucru. continuă pe B1

Horoscop zilnic - luni, 8 februarie 2021. Nativii care vor primi o suma consistenta de bani chiar la inceput de saptamana

Vesti bune pebtru nativii Taur. Se imbunatateste situatia financiara. Vei primi o suma de bani chiar de acolo de unde nu te astepti. Suma de bani este bine-venita, mai ales ca in ultima perioada ai av.

Horoscop 8-14 februarie 2021. Zodia care va avea o saptamana excelenta

Perioada imediat urmatoare se anunta a fi una foarte ofertanta din toate punctele de vedere, cel putin asa arata astrele. Cum va fi intervalul 8-14 februarie, din punct de vedere astrologic, pentru fiecare zodie in parte, conform horoscopului. Cum va fi perioada urmatoare pentru zodii Capricornii vor avea parte de niste lectii de viata, iar .

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot castiga usor bani, Racii se afirma si negociaza bine

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. O saptamana speciala pentru ca joi avem Luna Noua in Varsator. Luni si marti sunt zile foarte bune si practice si putem rezolva multe lucruri, in schimb miercuri si joi sunt ceva mai tensionate si am putea intampina ceva dificultati poate cu prietenii.

Horoscop 10 februarie 2021. Berbecii se reindragostesc, Taurii ii rasfata pe cei dragi

Horoscop 10 februarie 2021. Nativii din zodia Berbec au, astazi, o mare sansa de a se reindragosti de cineva, in timp ce nativii din Taur au chef sa ii rasfete pe cei dragi.

Horoscop 8 februarie 2021. Zodia care nu trebuie sa riste, mare atentie

Horoscop 8 februarie 2021. Ce anunta specialistii in astrologie pentru prima zi din saptamana. Mare atentie, o zodie nu trebuie sa riste sub nicio forma! Dar sa amintim si numerele norocoase ale zilei de luni, iar acestea sunt: 2, 25, 45, 47 si 56, in timp ce culorile care, cu siguranta va fac ziua mai .

Curs BNR pentru marti, 9 februarie 2021. Ce se intampla cu dolarul american astazi- UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru marti, 9 februarie 2021 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un dolar american, un euro, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira .

Horoscop pentru weekendul 6-7 februarie 2021. Acestor nativi le merge excelent pe plan sentimental. Se lasa cu o casatorie

Bucurie pe plan personal pentru nativii Leu. Partenerulpartenera de viatava apreciaza acummai mult ca de obicei dovezile de afectiune si va raspunde cu aceeasi moneda. E posibil sa urmeze.

Horoscop 10 februarie 2021. Zodiile care azi vor avea mare succes la bani

Luna a facut marti o conjuctie cu Pluto in Capricorn, motiv pentru care zodiile Taur, Fecioara si Capricorn au facut pasi spre o mare schimbare in viata lor. Miercuri, 10 februarie 2021, de la astrologi vin vesti in special despre bani. Zodiile care vor bifa reusite din acest punct de vedere. Horoscop 10 februarie 2021.

Horoscop 7 februarie 2021. Zodia care se apropie de familie, totul se va schimba

Horoscopul zilei de 7 februarie anunta o zi linistita, in general, pentru toate zodiile. Iata ce spune astrologul pentru fiecare zodie in parte. Horoscopul de duminica 7 februarie Se pare ca duminica astrele arata o zi linistita, fara probleme pentru majoritatea zodiilor. Taurii, insa, trebuie sa evite oamenii care au o energie negativa, conform astrologului .

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Scorpionii isi schimba planurile, Varsatorii reusesc sa vada imaginea de ansamblu

9 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Ziua ne cere maturitate si tarie sufleteasca. Sa facem doar acele lucruri care ne reprezinta, ne onoreaza si de care suntem convinsi. O zi speciala, dar care vrea sa ne duca la o implinire a unor nazuinte.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )