Libnet.ro
UNICEF

06:15

HOROSCOP. Zodia care va obtine tot ce isi doreste anul acesta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodia care va obtine tot ce isi doreste anul acesta

Pentru una dintre zodii, 2019 va fi un an extraordinar. Aceasta va cunoaste schimbari majore in toate domeniile importante, mai exact: iubire, bani si cariera. Nu trebuie sa ii fie. continuă pe Antena3

HOROSCOP.Zodia care va oferi o lectie de viata

Daca este implicata intr-o relatie de putin timp, zilele acestea sunt perfecte pentru a face urmatorul pas. Poate ca nu este momentul pentru casatorie, insa Scorpionul se poate gandi la.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o perioada incredibil de proasta - Fecioarele se cearta cu toata lumea

Saptamana care incepe se anunta extrem de proasta pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP GEMENI - Mercur este planeta zodiei tale si este retrogada. Esti afectata la un nivel mai intens si mai profund.

HOROSCOP. Boala care te poate ucide, in functie de zodie. Gemenii sunt rapusi de ceva banal

Unele zodii sunt mai predispuse la anumite boli si afectiuni, comparativ cu alte semne zodiacale. Asa ca iti prezentam care sunt acei factori care au mai multe sanse sa te ucida, in functie de zodia ta.

HOROSCOP. Boala care te poate ucide, in functie de zodie

Unele zodii sunt mai predispuse la anumite boli si afectiuni, comparativ cu alte semne zodiacale. Asa ca iti prezentam care sunt acei factori care au mai multe sanse sa te ucida, in functie de zodia.

Philip Morris International este prima companie multinationala care obtine certificarea globala privind drepturile salariale egale

Philip Morris International Inc. PMI) devine prima companie internationala care este certificata la nivel global de catre Fundatia EQUAL-SALARY pentru plata egala a angajatilor sai, iar Philip Morris in.

HOROSCOP. Zodiile care nu pot fi cucerite usor! Ori de inarmezi cu rabdare, ori renunti!

Daca te gandesti la o simpla aventura, sansele tale sunt aproape de zero cu acesti nativi. Nu ajungi la inima si nici in asternuturile lor cu una, cu doua. Dar daca iti doresti o relatie.

HOROSCOP. Zodiile care arata mai bine odata cu trecerea anilor

Sunt unele persoane care arata mai bine odata cu varsta. Cand se uita la pozele vechi descopera ca sunt mult mai atragatoare ca in trecut. Nativii din Fecioara nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )