Libnet.ro
UNICEF

23:01

HOROSCOP. Zodiac chinezesc. Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiac chinezesc. Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

Daca te intrebi cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului, citeste in continuare. Vei afla mai multe informatii aici! Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt draguti, emotionali si observatori fini. Desi par timizi, sunt incantatori si pot aduce un farmec aparte anturajului cu care stau. Capteaza cu usurinta atentia, iar daca nu o fac aplica tot felul de tactici: plang, sunt posesivi, dominatori. Sunt capabili de orice pentru a reusi. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiac chinezesc. Ce aduce in dragoste Anul Sobolanului Alb de Metal? Bivolii sunt onesti, Maimutele sunt pline de viata

Desi in foarte multe parti de pe planeta s-a sarbatorit trecerea in noul an 2020, in China festivitatea are loc abia o data cu parasirea anului Mistretului 2019 si intrarea in anul Sobolanului Alb de Metal 2020. Acest nou andureaza intre 25 ianuarie 2020 si 12 februarie 2021.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc. incepe Anul Sobolanului de Metal. Bivolii sunt puternici, Tigrii sunt aventurosi

Anul Sobolanului de metal. Cu siguranta stii despre cele 12 semne ale zodiacului chinezesc: Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, OaieCapra, Maimuta, Cocos, Caine si Mistret. Totusi, nu multa lume stie ca zodiacul chinezesc inseamna mai mult decat atat.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie. Bivolii sunt se sensibili, Tigrii au oportunitati de schimbare

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 27 IANUARIE 2 FEBRUARIE 2020. Anul Mistretului s-a incheiat. Din 25 ianuarie 2020 a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile.

HOROSCOP 27 IANUARIE. Taurii sunt stresati, Balantele sunt sociabile

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 27 IANUARIE 2020; Venus, Marte si Neptun dau startul saptamanii intr-o nota pasionala. Un vis te cheama si te poti simti aprins, romantic sau altcineva este asa si te striga. E greu sa ramai indiferent cand exista ceva ce chiar iti doresti, dupa care tanjesti si iti este la indemana. Luna este in Pesti, deci asigura o atmosfera visatoare si incantatoare, in tot cazul lejera.

HOROSCOP 25 IANUARIE. Berbecii sunt implicati intr-o discutie contradictorie, Sagetatorii trebuie sa-si gaseasca timp pentru meditatie

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 25 IANUARIE 2020; Mercur si Marte au un mesaj de bine pentru noi la inceput de zi de weekend ! Cele doua planete sunt in sextil, aspect astral benefic. Se intampla multe, sunt multe noutati pe rol si avem nevoie de o minte deschisa.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Sagetatorii sunt preocupati de camin si familie

Horoscopul Sagetatorului din luna februarie 2020 sugereaza o atentie preponderenta acordata relatiilor familiale, oamenilor care-ti sunt cel mai aproape, eficientizarea demersurilor tale esentiale, o viata amoroasa favorizata de inspiratie si imprejurari norocoase, si o activitate financiara cu doua taisuri.

HOROSCOP 27 IANUARIE. Gemenii sunt romantici, Taurii dau peste oportunitati

Iata previziunile astrologice pentru 27 ianuarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )