Libnet.ro
UNICEF

12:00

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Sagetatorii sunt preocupati de camin si familie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Sagetatorii sunt preocupati de camin si familie

Horoscopul Sagetatorului din luna februarie 2020 sugereaza o atentie preponderenta acordata relatiilor familiale, oamenilor care-ti sunt cel mai aproape, eficientizarea demersurilor tale esentiale, o viata amoroasa favorizata de inspiratie si imprejurari norocoase, si o activitate financiara cu doua taisuri. continuă pe Antena3

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Zodiile care au o luna geniala - BALANTELE sunt in centrul atentiei

Aceste trei zodii au o luna de vis.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Capricornii ies in evidenta

Tendintele prioritare din horoscopul Capricornului in luna februarie 2020 sunt intetirea relationarii sociale si adaptabilitatea la transformari ale acesteia, izvodirea unor idei ingenioase ce trebuie sa-si mai astepte materializarea, imbunatatirea legaturilor familiale, temeritate in promovarea planurilor tale si o viata sentimentala insistand pe siguranta si loialitate.

HOROSCOP RUNE, cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020. Berbecii afla un adevar care le va schimba viata, Leii se indragostesc

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii afla un adevar care le va schimba viata, Leii se indragostesc

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020.

S-a decis. Ce se intampla cu Uber, Yango, Clever si Bolt de la 1 februarie 2020

Legea Uber intra in vigoare. Noi reglementari pentru companiile de transport alternativ, de la 1 februarie. De la 1 februarie vor fi reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt. Cei care vor sa transporte pasageri trebuie sa obtina un atestat special si trebuie sa aiba carnet de cel putin doi ani.

HOROSCOP 25 IANUARIE. Berbecii sunt implicati intr-o discutie contradictorie, Sagetatorii trebuie sa-si gaseasca timp pentru meditatie

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 25 IANUARIE 2020; Mercur si Marte au un mesaj de bine pentru noi la inceput de zi de weekend ! Cele doua planete sunt in sextil, aspect astral benefic. Se intampla multe, sunt multe noutati pe rol si avem nevoie de o minte deschisa.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie 2020. Balantele trebuie sa apeleze la intelepciune, Taurii sunt nevoiti sa fie atenti la accidentele casnice

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie. Urmeaza o saptamana de-a dreptul exploziva pentru cateva zodii. Vor fi multe probleme cu care se vor confrunta in aceste zile.

HOROSCOP weekend 24-26 februarie 2020. Berbecii au parte de tot soiul de evenimente sociale, Gemenii sunt optimisti

Sfarsitul de saptamana se anunta unul plin de evenimente pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP 27 IANUARIE. Taurii sunt stresati, Balantele sunt sociabile

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 27 IANUARIE 2020; Venus, Marte si Neptun dau startul saptamanii intr-o nota pasionala. Un vis te cheama si te poti simti aprins, romantic sau altcineva este asa si te striga. E greu sa ramai indiferent cand exista ceva ce chiar iti doresti, dupa care tanjesti si iti este la indemana. Luna este in Pesti, deci asigura o atmosfera visatoare si incantatoare, in tot cazul lejera.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc. Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

Daca te intrebi cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului, citeste in continuare. Vei afla mai multe informatii aici! Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt draguti, emotionali si observatori fini. Desi par timizi, sunt incantatori si pot aduce un farmec aparte anturajului cu care stau. Capteaza cu usurinta atentia, iar daca nu o fac aplica tot felul de tactici: plang, sunt posesivi, dominatori. Sunt capabili de orice pentru a reusi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )