Libnet.ro
UNICEF

07:00

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru luna iulie. Sobolanii au o luna linistita, Tigrii trebuie sa-si verifice finantele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru luna iulie. Sobolanii au o luna linistita, Tigrii trebuie sa-si verifice finantele

Zodiacul chinezesc pentru luna IULIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 1-7 iulie. Bivolii pot invata ceva interesant, Tigrii trebuie sa se transforme in sustinatori

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 1-7 IULIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului .

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea o luna groaznica, insa totul se intampla cu un motiv

Luna Iulie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nu te simti deloc in apele tale. Te simti trista si nesigura. Nu reusesti sa comunici cu familia si ai probleme in.

Anunt pentru toti contribuabilii. Ce se intampla la ANAF, in luna iulie

Anunt nou din partea ANAF! Luna iulie este o luna mai speciala din cauza obligatiilor pe care le au romanii. Cum se vor efectua platile trimestriale pentru impozitul pe profit in aceasta luna? Anunt ANAF. Toti romanii sunt vizati Contribuabilii pot consulta agenda fiscala a lunii iulie pe site-ul oficial al ANAF, pentru a se .

Luna iulie debuteaza cu vreme caniculara. Ce prag vor atinge temperaturile

Luna iulie incepe cu o vreme mult mai calda decat media normala pentru aceasta perioada a anului, anunta meteorologii. Azi si maine, vremea va fi local caniculara, mai ales la orele amiezii, in toate zonele de campie si podis din tara. Temperaturile vor fi foarte ridicate, intre 29 si 36-37 de grade, arata Autoritatea Nationala de Meteorologie ANM).

Patru paltforme de colectare selectiva a deseurilor vor fi achizitionate in luna iulie

Primaria Municipiului Slobozia continua proiectul- pilot din 2018, menit sa creasca gradul de colectare selectiva a deseurilor menajere. in luna iulie, autoritatile locale vor achizitiona 4 platforme supraterane. Acestea vor fi amplasate in urmatoarele locatii: Aleea Ronda bloc 29Tritipan), Str. Cuza Voda bloc 2, Str. Razoare bloc. 14 si Str. Mihai Eminescu, bloc MB2.

Poprirea electronica a conturilor romanilor va opera incepand cu luna iulie. Teodorovici: Pana la final se an se recupereaza toti banii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat ca miercuri, in sedinta de Guvern, va prezenta modul in care va fi efectuata, electronic, poprirea conturilor, aceasta modificare legislativa urmand sa fie facuta incepand cu luna iulie.

in luna iulie, in fiecare miercuri, Adevarul iti prezinta seria Carti celebre repovestite pe scurt patru romane clasice

Seria Carti celebre repovestite pe scurt va fi distribuita in cursul lunii iulie impreuna cu ziarul Adevarul in patru editii saptamanale incepand cu miercuri, 3 iulie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetele ziar si carte vor costa 18 lei si se vor putea gasi la chioscuri timp de cate doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

HOROSCOP. Previziunile saptamanii, pentru fiecare zodie

Astrologul Daniela Simulescu prezinta previziunile saptamanale pentru fiecare zodie in parte. Iata ce ii asteapta pe nativii zodiei Gemeni. Mercur este pus pe jar de Uranus. Este saptamana in care.

Testul suprem pentru Codurile Penale. Decizia, amanata pentru 10 iulie

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, joi, pentru 10 iulie, dezbaterile pe sesizarile formulate de USR, PNL si de presedintele Klaus Iohannis privind modificarile aduse de Parlament Codului penal si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )