Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOROSCOP. Zodiile pe care Dumnezeu le iubeste cel mai mult

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile pe care Dumnezeu le iubeste cel mai mult

Au parte de harul si de ocrotirea divina si nimic din ceea ce e bun si frumos pe lumea aceasta nu le lipseste. Vorbim despre zodiile carora Dumnezeu le da totul, pentru ca sunt oameni deosebiti, care au un suflet si o in. continuă pe Antena3

Eugen Nicolicea, despre initiativa privind executarea pedepsei la domiciliu si in weekend: Jurnalistii au prezentat proiectul intr-un mod mai mult sentimental

Deputatul PSD Eugen Nicolicea i-a acuzat pe jurnalisti ca au prezentat intr-un mod mai mult sentimental decat juridic proiectul privind executarea pedepsei la domiciliu si in weekend, informeaza.

Bogatii traiesc mai mult decat saracii?

Un studiu efectuat in New York arata ca in metropola americana bogatii traiesc cu 11 ani mai mult decat saracii. Cercetarea a scos la iveala faptul ca in cartierul sarac Brownsville din Brooklyn, a.

Franta: Antisemitismul-mai mult de 300 de personalitati denunta o epurare etnica

Mai mult de 300 de personalitati au semnat un manifest contra noului antisemitism in Franta, denuntand o liniste mediatica si o epurare etnica la baza zgomotului din tara lui Emile Zola si Georges Clemenceau in cateva cartiere, relateaza Le Monde.

Mexic: Numar urias de atentate doar in primele 3 luni, cu 20% mai mult fata de intreg anul trecut

Mexicul pare sa detina recordul mondial la asasinate. Nu mai putin de 7. 667 de astfel de crime au fost comise in tara nord-americana doar in primul trimestru al acestui an, cu aproape 20% mai mult fata de.

ROBOR la 3 luni a urcat la 2,22% pe an, cel mai ridicat nivel din perioada recenta

Un nou salt spectaculos al ROBOR la 3 luni pe fondul inflatiei tot mai accentuate. Indicele a crescut luni la 2,22% pe an, de la 2,13% pe an in sedinta precedenta plus 0,09 puncte). Este cel mai ridicat nivel din momentul in care indicele a revenit pe.

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

Romnia a nchis anul 2017 cu un deficit de 2,9%, al treilea cel mai mare din UE

Romania a incheiat anul 2017 cu un deficit de 2,9% din produsul intern brut, al treilea cel mai mare din Uniunea Europeana, dupa Spania -3,1%) si Portugalia -3,0%), arata datele publicate luni de biroul european pentru statistica Eurostat.

Un barbat din Colorado, cel mai ghinionist turist din lume: A fost muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos

Un barbat din Colorado, in varsta de 20 de ani, este cel mai ghinionist turist din lume acesta fiind muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos. Astfel, tanarul e afla in vacanta, in Hawaii, .

Eurostat: Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Romania se numara printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie, potrivit datelor Eurostat, citate de wall-street. ro. Astfel, tara noastra a importat, in 2016, doar 22% din.

Cel mai enervant lucru la fiecare zodie. Cum scapa taurii de incapatanare

Deja iti cunosti zodia si ce caracteristici, calitati si puncte forte ai in functie de zodie. Dar la fel de bine stii ca nu e nimeni perfect si ca daca nu ar fi si negativul nu ai putea aprecia pozitivul din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )