Libnet.ro
UNICEF

15:30

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis - Schimbari uriase pe plan sentimental pentru SCORPIONI

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis - Schimbari uriase pe plan sentimental pentru SCORPIONI

Saptamana 22 - 28 iulie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP LEU - Te bucuri de viata in aceasta saptamana pentru ca incepe sezonul tau. Stralucesti de frumusete si iubire. continuă pe Antena3

HOROSCOP saptamanal 22 - 28 iulie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana groaznica. Nu se pot trezi din cosmar - Fecioarele au nevoie de o pauza

HOROSCOP Saptamana 22 - 28 iulie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nimic nu iti merge cum trebuie saptamana aceasta, insa ai tendinta sa exagerezi usor lucrurile. Si asta pentru.

IMPORTANT! Ce PENSII vor avea ROMANII, in 2021! VEZI AICI CALCULELE facute de Ministerul Muncii

Legea pensiilor s-a modificat, prin urmare se va schimba si modalitatea de calcul a acestora. Vezi mai jos ce pensii vor avea romanii dupa anul 2021 dupa inlocuirea punctului de pensie cu valoarea punctului de.

Ce amenzi risca romanii care vor sa mearga cu masina in Italia, Franta sau Spania. Ce spun legile din aceste tari

Vacantele cu masina personala in Italia, Franta sau Spania nu vor mai fi niciodata la fel in viitorul apropiat. in Milano, au fost deja impuse niste restrictii pentru anumiti soferi si trebuie sa le cunosti, ca sa nu fii surprins cand ti se va interzice accesul in oras sau o sa vezi o amenda imensa .

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care mimeaza iubirea. Sa nu ai niciodata incredere in ele

Stim ca in complicata societate de azi e extrem de greu sa gasesti iubirea adevarata, dar cu cele 3 zodii de mai jos acest demers se transforma mai degraba intr-o misiune imposibila HOROSCOP.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ascund partea vulnerabila fata de ceilalti

Unii dintre noi ne pastram fricile si nesigurantele doar pentru tine din teama de a ne arata latura sensibila fata de ceilalti si de a nu parea slabi in fata lor. insa, exista si persoane.

HOROSCOP 23 IULIE. Berbecii rezolva o problema dificila, Balantele vor avea de luat o decizie

Horoscop 23 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 23 iulie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima vedere.

Romanii care vor sa mearga in Italia, avertizati ca miercuri va fi greva nationala in serviciile publice de transport

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Italia, ca miercuri, 24 iulie, mai multe organizatii sindicale vor participa la o greva nationala care va afecta serviciile publice de transport, cu exceptia celui aerian. in schimb, in transportul aerian a fost anuntata o greva pentru 26 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )