Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care mimeaza iubirea. Sa nu ai niciodata incredere in ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care mimeaza iubirea. Sa nu ai niciodata incredere in ele

Stim ca in complicata societate de azi e extrem de greu sa gasesti iubirea adevarata, dar cu cele 3 zodii de mai jos acest demers se transforma mai degraba intr-o misiune imposibila HOROSCOP. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ascund partea vulnerabila fata de ceilalti

Unii dintre noi ne pastram fricile si nesigurantele doar pentru tine din teama de a ne arata latura sensibila fata de ceilalti si de a nu parea slabi in fata lor. insa, exista si persoane.

Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren. Cine sunt femeile care au speriat Vasluiul

Doua femei imbracate in haine de maicute au aruncat un barbat pe sinele de tren. Incidentul socant s-a petrecut in gara din Vaslui. Cele doua au agresat si alte persoane in ultimele zile. Politistii le ancheteaza. Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren, in gara din Vaslui Doua femei, mama si .

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis - Schimbari uriase pe plan sentimental pentru SCORPIONI

Saptamana 22 - 28 iulie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP LEU - Te bucuri de viata in aceasta saptamana pentru ca incepe sezonul tau. Stralucesti de frumusete si iubire.

HOROSCOP saptamanal 22 - 28 iulie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana groaznica. Nu se pot trezi din cosmar - Fecioarele au nevoie de o pauza

HOROSCOP Saptamana 22 - 28 iulie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nimic nu iti merge cum trebuie saptamana aceasta, insa ai tendinta sa exagerezi usor lucrurile. Si asta pentru.

Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Un nou raport despre situatia pensiilor de serviciu a fost anuntat de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP)! Potrivit datelor centralizate, numarul de beneficiari de pensii de serviciu, la sfarsitul lunii iunie 2019, ajungea la 9312 de persoane, in crestere cu 9 persoane fata de luna precendenta. Pensionarii care beneficiaza de indemnizatii de peste 18.

Alerta in Baia Mare. Pesti Piranha, gasiti intr-un lac: Sunt turisti care fac baie. Pestele e recunoscut pentru ferocitatea sa

Un peste Piranha a fost prins in apele barajului Firiza din Baia Mare. Cei care au fost la pescuit in acest sfarsit de saptamana, zona Firiza-Baraj din Baia Mare, au avut parte de surprize in ceea ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )